Haberler

Kocasının İşlettiği Kahvede Ocakçılık Yapıyor

Güncelleme:

Lüleburgaz'a bağlı Ertuğrul köyünde, 1 çocuk annesi Sevil Alboğa, eşi Ercan Alboğa'nın işlettiği köy kahvesinde ocakçılık yapıyor.

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı Ertuğrul Köyü'nde, 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Sevil Alboğa, eşi Ercan Alboğa'nın işlettiği köy kahvesinde ocakçılık yapıyor.

Ertuğrul Köyü'nde 2 yıl önce kahve işletmeciliği yapmaya başlayan Ercan Alboğa, tek başına işlere yetişmekte zorlanınca Sevil Alboğa, eşine yardım teklifinde bulundu. Ancak Ercan Alboğa ilk başta eşinin istediğini geri çevirdi, eşinin ısrarları sürünce de izin verdi ve birlikte çalışmaya başladı. Şimdi Sevil Alboğa çay ocağında ocakçılık yaparken, eşi çay dağıtımını yapıyor. Eşi ile birlikte kahveyi işlettiklerini belirten Sevil Alboğa, "Köy kahvesini işletmek için kiraladığımızda eşime çalışmak istediğimi söyledim. Benim çalışmama karşı çıktı. Ama ilerleyen günlerde çalışmama izin verdi. Ben ocakta çalışıyorum. Eşim de müşterilere servis yapıyor. İşimden çok memnunum. Bazen onun işi olup gidince kahveye tek başıma ben işletiyorum. Ocakta çalışarak aile ekonomimize katkıda bulunuyorum" dedi. - Kırklareli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title