Haberler

Kocasını Sokak Ortasında Tabancayla Vurdu

Güncelleme:

Erzurum'da sokak ortasında kocasını silahla vuran kadın, yardım etmek isteyenlere "Bırakın ölsün." dedi.

Erzurum’da, kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Ersin K.’yı sokak ortasında tabancayla vuran Kezban K., eşinin başından ayrılmadı ve cep telefonundan 112 Acil Servisi arayıp, "Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın." dedi.

Erzurum'da Kezban K., kocasını silahla vurduktan sonra polisi arayarak teslim oldu. Lalapaşa Mahallesi 50. Yıl Caddesi'nde Kezban K. (36), kaldırımda yürüyen eşi Ersin K'yi, Kazım Karabekir İş Merkezi önünde silahla vurdu.

Eşini karnından yaraladıktan sonra, polisi arayarak, "eşini vurduğunu" ihbar eden kadın, ekipler bölgeye gelene kadar burada bekledi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.



Kezban K. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek, önlem aldı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekibi de çalışma yaptı.

"HİÇBİR ŞEY KONUŞMADI DİREKT VURDU"

Bu arada görgü tanıklarından Harun T, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın yanında gerçekleştiğini belirterek, şöyle konuştu:

"ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN HABERİ OLMAYAN ADAMIN BURADA NE İŞİ VAR"

"Kadın, adamı burada yakaladı. Adam yürüyordu, 'dur' dedi. Silahını çantasından çıkardı, hiçbir şey konuşmadı, direkt vurdu adamı. Vurduktan sonra, başında bekledi. Ben yanına gittim, 'Silahı çantana koy' dedim. Sonra silahı çantasına koydu. 'Abla ne yaptın sen' dedim. 'Benim üstüme gelme, ben zaten buradayım, bir yere gideceğim de yok. Polisi arıyorum' dedi. Sonra polisi aradı. Adama 'Çoluğun çocuğun var, çoluğundan çocuğundan haberi olmayan insanın burada ne işi var, ölsün' dedi."

"BIRAK ÖLSÜN"

Kadının, ambulans gidene kadar adamın yanında beklediğini anlatan Harun T, "Hiç gitmedi, kaçmadı, burada bekledi. Vurduktan sonra da polisi kendisi aradı. Hatta gömleğini, adamın yarasına saran arkadaşımız oldu. Ona da 'Bırak ölsün' dedi" ifadelerini kullandı.



Kaynak: AA / Yerel

Kazım Karabekir Lalapaşa Erzurum Yerel Haberler

500

Yorumlar (37)

meraci83:

Bir baba olarak helal olsun kadın sana. Öyle koca müsvettesi asalakların böyle bir sonu helalinden hakettiğini düşünüyorum. Ama sana yazık olmuş. Şimdi o hıyarı adam yerine koyacaklar.

32
2
yanıtYanıtla
MEHEMEDE KURDİ:

Helal olsun, hep türk kadını mı namus cinayetine kurban gidecekti!?. . Artık türk kadınıda namusuna sahip çıksın. kadın aldatırsa öldür, erkek aldatırsa kahraman!. . . YOK ÖYLE YAĞMA! elin dert görmesin bacım.

26
4
yanıtYanıtla
kadın akpli:

yine türbanlı yine akpli

12
16
yanıtYanıtla
Eyi Olmuş:

Hep erkekler kadınlara kıyacak değil ya :) Bir erkek olarak gurur duydum, belki de haketmiştir.

23
4
yanıtYanıtla
eroğluer:

erkeğe uzanan eller kırılsın. neredesiniz sayın sivil toplum kuruluşları.

11
15
yanıtYanıtla
sağlam:

erkek vursaydı kadına şiddet kadın vurunca helal olsun kadına. tabiki ortadaki mesel nedir bilemiyoruz ama bu kadına şiddet konusunda kadınların da hataları pek çok olsa gerek.

14
12
yanıtYanıtla
mazlum mülayim:

erkeğe şiddete hayııırrr.

14
12
yanıtYanıtla
akıl:

değermi ydi elini kirltmeye

22
2
yanıtYanıtla
bravo:

helal sana abla daha ne diyim

15
8
yanıtYanıtla
bjk:

kadın erkek farketmez aldatma aldatmadır nedeni ne olursa olsun karşı tarafa haksızlık aldatma ortaya çıkana kadar karşındakini kek yerine koymak demektir karşındakinin vereceği tepkide onun kendini nasıl hisetiğiyle olur allah bunu yapan kadın ve erkekleri cehenemin en dibinde ceveleştirsin boşansaydın vurmasaydın diyen arkadaşlara boşansaydın aladatmasaydın diyorum

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title