Haberler

Kocasını Öldürmekle Suçlanan Kadına Denetimli Serbestlik

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, tartıştığı 52 yaşındaki eşi Osman Özcan'ı av tüfeğiyle öldürdüğü ileri sürülen 40 yaşındaki D.Ö., adli denetimli olarak serbest bırakıldı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, tartıştığı 52 yaşındaki eşi Osman Özcan'ı av tüfeğiyle öldürdüğü ileri sürülen 40 yaşındaki D.Ö., adli denetimli olarak serbest bırakıldı.

Ortaca'ya bağlı Eskiköy Köyü'nde çiftçilik yapan Osman Özcan, iddiaya göre, perşembe günü iki çocuğunun annesi 20 yıllık eşi D.Ö. ile belirlenemeyen bir nedenle tartışıp, evden çıktı. Sabah eşinin tarlaya nar toplamaya gitmesinin ardından Özcan, Sünnetçiler Mahallesi'ndeki evine döndü. Tarladaki işini bitirip eve geldiğinde D.Ö., üzerine yürüyen aşırı alkollü eşi Özcan'ı kayınpederine ait ruhsatlı av tüfeğiyle göğsüne vurup, öldürdü. Olayın ardından sinir krizi geçirip, hastaneyle kaldırılan D.Ö., jandarma tarafından gözaltına alındı.

KAZAYLA ÖLDÜRMÜŞ

D.Ö., sevk edildiği adliyedeki ifadesinde, eşinin uzun süredir kendisini dövdüğünü ileri sürüp, "Olay günü ve bir gece öncesi de aşırı derecede alkollü olan eşim gene dövmeye başladı. Ağza alınmayan hakaretlerde bulundu. ve duvardan duran tüfeği alarak üstüme doğrulttu. Bu esnada boğuşmaya başladık. Boğuşma sırasında elimi ısırdı. ve nasıl oldu ise tüfek patladı. ve eşim Osman yere yığıldı. Çığlıklarıma ve tüfeğin sesine komşularımız ve akrabalarımız koştu. Olayın sonrasını hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

İfadesinin ardından adli kontrollü olarak serbet bırakılan D.Ö.'nün halen doktor kontrolünde tutulduğu bulduruldu.

Öte yandan Osman Özcan'ın ailesine teslim edilen cenazesi dün öğlen Eskiköy Köyü'nde toprağa verildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Özcan Eskiköy Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title