Haberler

Kocasinan Konut Alanı Satacak

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 18 Mart 2014 Salı günü ihaleyle sosyal tesis alanı, konut ve ticaret arsası satacaklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 18 Mart 2014 Salı günü ihaleyle sosyal tesis alanı, konut ve ticaret arsası satacaklarını söyledi.

Ürettikleri gayri menkulleri ihalede açık artırmayla satacaklarını belirten Başkan Bekir Yıldız, "2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre bir halı saha alanı, 7 konut alanı, bir konut dışı kentsel çalışma alanı, bir fırın alanı ve 6 konutu açık artırmayla ihalede satacağız" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, "Erkilette yaklaşık 3 bin metrekare sosyal tesis alanı, 588 metrekare fırın arsası, bin 123 metrekare konut dışı kentsel çalışma alanı satacağız. Büyüklüğü 597 ile bin 55 metre kare arasında değişen Pervane ve Erkilette konut alanlarıyla 138 ile 254 metrekare arasında genişliğe sahip oturulabilir 6 konutu da satışa sunacağız " şeklinde konuştu.

Muhammen bedelleri 65 bin ile 675 bin lira arasında değişen gayri menkulleri 18 Mart 2014 Salı günü (Yarın) saat 14.30'da Encümen huzurunda ihaleyle satacaklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, gayri menkulleri almak isteyen vatandaşların Kocasinan Belediyesi Emlak Müdürlüğü veya www.kocasinan.bel.tr adresinden de bilgi alabileceğini kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Yıldız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title