Haberler

Kocasinan'ın Muhtar Evleri Modernleşiyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan genelindeki muhtar evlerini daha modern ve estetik hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan genelindeki muhtar evlerini daha modern ve estetik hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Belediye Birim Müdürleri ile birlikte muhtar evlerini inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın yenileme çalışmalarıyla örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Yapılan çalışmalarla Kocasinan'ın standartlarını yükselttiklerini kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, "Muhtarlıklar, bölgede sakinlerinin taleplerini, beklentilerini ve dileklerini ölçme noktasında önemli hizmet birimlerimizdir. Sağ olsunlar muhtarlarımız da vatandaşların isteklerini ve taleplerini bize aktarıyor. Biz de hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Kocasinan'ın 10 mahallesinde fonksiyonel, dayanıklı ve daha modern 'muhtar evleri' yapacağız. Muhtar evleri içerisinde mutfak, lavabo, dinlenme alanı gibi bölümler bulunuyor. Yeni muhtar evlerimiz, muhtarlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Muhtarlarımız bu konforlu evler sayesinde mahalle halkına daha iyi hizmet sunacak." diye konuştu.

Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz Topel Mahallesi Muhtarı Gülseren Mardinli ise, özverili çalışmalarından dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title