Haberler

Kocasinan'ın Kırsalda Hizmet Seferberliği Devam Ediyor

Kocasinan Belediyesi, bölgenin kırsal mahallerine hizmet götürmeyi aralıksız sürdürüyor.

Kocasinan Belediyesi, bölgenin kırsal mahallerine hizmet götürmeyi aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağı ekipler, Barsama Mahallesi'nde bulunan mesire alanında yol yapımı, çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe sakinlerine daha iyi hizmet götürmeyi amaçlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın talimatıyla çalışmalara gösterilen hassasiyet arttırıldı. Bu çerçevede Kırsal Hizmetler Müdürü Şaban Uğur, Barsama Mahallesi'ne giderek yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.

İnceleme sonrası kısa bir açıklama yapan Kırsal Hizmetler Müdürü Şaban Uğur, Kocasinan bölgesinde 48 adet kırsal mahalle bulunduğunu ifade ederek, "Çalışma programımız kapsamında kırsal bölgelerimize ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Barsama Mahallemizde bulunan mesire alanımızın daha güzel çevreye kavuşması için yol yapımı ve çevre düzenleme çalışması yapıyoruz. İnşallah kısa bir süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlandığında ilimiz sakinlerine daha iyi hizmet sunacağız. " şeklinde konuştu.

Kırsal Hizmetler Müdürü Şaban Uğur sözlerini, daha modern ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için, bölge genelinde yenileme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade ederek noktaladı.

Mahalle sakinleri de, Barsama Mahallesi'nde yapılan çalışmalardan dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a ve ekibine teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title