Haberler

Kocasinan Gül Park'ı Açıyor

Farklı, İlk ve Yeni hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kocasinan Belediyesi yine, yeni ve prestij bir proje olan Gül Park'ı açıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'ye renk katacak, bir ilk olacak 22 bin metrekare büyüklüğünde, 2,3 milyon liraya mal olan Gül Park'ı 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15'te hizmete açacaklarını söyledi.

Kocasinan'da kişi başına düşen yeşil alan miktarının çok üst düzeyde olduğunun altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Biz; 'Yeni Kayseri Kocasinan'da Kurulacak, Kocasinan, Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak' prensibiyle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yeşil ve temiz bir Kayseri için elimizden geldiğince titiz ve özenli çalışıyoruz. Kocasinan'da park alanı ve yeşil alan toplam miktarı 1 milyon 300 bin metrekareye yaklaştı. Gül Park da güllerle ve orijinal bitkilerle donanmış farklı bir park olarak Kayseri'ye hizmet sunacak" dedi.

Çevre temizliğine ve yeşilin önemine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar," Her zaman yeşili sevip korumalıyız. Çocuklarımızı da bu bilinçle yetiştirmeliyiz. Biz böyle düşünüyoruz. Gül Park yüzlerce çeşit bitki ve ağaç türünü bünyesinde barındıracak. Her yaştan insanın rahat bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri çok fonksiyonlu, kapsamlı, eğlenme, dinlenme ve sohbet mekanları olacak. Burada engelliler için spor alanları, spor yapamayanlar için de yürüyüş yollarımız, çocuklarımız için etkinlik alanlarımız bulunacak" şeklinde konuştu.

Kayseri için mis kokulu bir bahçe yaptıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Büyük boylu ağaçlar diktiğimiz Gül Park'ta vatandaşlarımız parkurda yürüyüşlerini gerçekleştirirken karanfillerin, zambakların, sümbüllerin, leylakların arasında gezecek. Çocuklarımız için en güzel oyun grupları, çocuk oyun alanları, oturma bankları, fitness alanı; engelliler için oyun grupları, açık alan spor aletleri, basketbol ve futbol sahasıyla kafeterya bulunmaktadır " şeklinde sözlerini bitirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title