Haberler

Kocasinan Belediye Başkanı Çelik, Uğurevler Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Uğurevler Mahallesi'ne geniş oyun alanları, eğlence mekanları ve dinlenme yerleri barındıran zengin bir park yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Çelik'in bu haftaki durağı Uğurevler Mahallesi oldu. Cuma Namazını için Uğur Evler Camii'ne gelen ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Çelik vatandaşlardan gelen istek ve talepleri değerlendirdi. Mahalle sakinlerine burada bulunan alanının park olarak planlandığı ve ihalesinin tamamlandığın müjdesini verdi.

Başkan Çelik şöyle devam etti; "Artık geleneksel hale getirdiğimiz Cuma ziyaretlerimizde bu hafta Uğurevler Mahallesi'ndeyiz. Mesai saatlerimiz müsait olduğu sürüce, o hafta cami temizleme ekibimiz hangi mahallede ise orayı ziyaret ediyor ve vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz ve yerinde çözmeye gayret ediyoruz. Hemşerilerimize burada yapacağımız yeni parkımızın müjdesini verdik. Mahallemizdeki imar ve yol çalışmaları ile ilgili incelemeler yapıyoruz. İnşallah bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

Başkan Çelik, yapılacak parkın geniş oyun alanları, eğlence mekanları, dinlenme yerleri gibi sosyal donatılar bakımından zengin bir alan olacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kocasinan Belediyesi Nihat Çelik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title