Haberler

Kocasinan'da Trafik Rahatlatma Çalışması

Yaz aylarında yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde trafik akışını rahatlatmak adına atağa geçti.

Yaz aylarında yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde trafik akışını rahatlatmak adına atağa geçti. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, cadde ve kaldırımlarda yapılan iyileştirme çalışmalarının yanı sıra açılan yeni yollarla da 'Yeni Kocasinan'ı inşa ettiklerini vurguladı.

Sıklıkla araziye çıkarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyip sorumlu müdürlerden bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, Sümer Mahallesi Kaldırım Caddesi'nde ki kavşak genişletme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Kavşak yenileme ile ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar,çalışmalar sonunda kavşağın yeni haliyle trafiği rahatlatacağını vurgulayarak, yapılan çalışmalarla bölgenin daha modern bir görünüme kavuşacağını da ifade etti.

Sümer Mahallesi Kaldırım Caddesi'ndeki kavşağın mahalle sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan bir yol olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan'da daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekeni yapıyoruz. BuradaFen İşleri müdürlüğümüz çalışmalarını hızlandırdı. Mevcut kavşağı genişleterek ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken Kocasinan'ın gelişimine de katkı sağlayacağız. Daha önemlisi bu kavşak sayesinde kaza oranını da en aza indirmiş olacağız. Hummalı bir şekilde devam ettirdiğimiz kavşak yenileme çalışması bölge sakinlerine geçici bir rahatsızlık verse de kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmayla Kocasinan, şehir estetiğine daha uygun hale getirilerek, araç trafiğinin daha akıcı olması sağlanacak." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title