Haberler

Kocasinan'da Toplu Sözleşme Tatlı Başladı

Kocasinan Belediyesi, 168 işçisini ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi için Hizmet İş Sendikasıyla görüşmelere tatlı başladı.

Kocasinan Belediyesi, 168 işçisini ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi için Hizmet İş Sendikasıyla görüşmelere tatlı başladı.

20 yıldır belediye başkanlığı döneminde personelin muhanete muhtaç olmaması amacıyla toplu iş görüşmelerine başladıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Allah ağız tadıyla daha da fazla sözleşmeler nasip etsin. Bu kurum, bu kuruluş, devletin bu organı Kocasinan Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan Kocasinan halkına hizmet etmek için var. Tabi bu hizmetin karşılanması için gerekli giderleri karşılayacak gelirleri bu bölgede oturan insanlardan topluyoruz. Bir de merkezi bütçe ödemeleri var. Esas olan burada çalışanların yüzünün gülmesi ve muhanete muhtaç olmadan işlerini sürdürmesidir. Biz kendi personelimizi muhanete muhtaç etmemek için bu sözleşmelere başlıyoruz" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, "Belediye bütçesinden mümkün olduğu kadar personelimize fazla pay aktarmaya çalışıyoruz. Çalışan işçilerimizi ve personelimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Her sözleşmeye böyle güzel duygularla başlamak olaya pozitif yaklaşım katıyor. İnşallah iyi sonuçlarla bağlanır. İnşallah, iç ve iş huzurunu bozmadan hayırlısıyla mutlu sona ulaştırırız. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek sözleşme görüşmelerine başlıyoruz" diye konuştu

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir de, Kocasinan Belediyesi'nde 11. dönem toplu iş sözleşmesine başladıklarını, 1994 yılından bu zamana kadar Kocasinan Belediyesi'yle bütün ilişkilerin tatlı olduğunu belirterek, " Kocasinan'da ağzımızın tadı hiçbir zaman bozulmadı. Biz buraya evimiz gibi geldik gittik. 20 yıldır sözleşme yapıyoruz, buradaki arkadaşlarımız 20 yıldır maaş alacakları, sosyal alacakları, mesai alacakları konusunda en ufak problem yaşamadan birlik, beraberlik, huzur içerisinde çalıştılar. Herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyor, teşekkür ediyorum" şeklinde duygularını ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Bekir Yıldız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title