Haberler

Kocasinan Belediyesi Personelini Geliştirmeye Devam Ediyor

Hizmet içi eğitimlerine önem veren Kocasinan Belediyesi'nde bu sefer resmi yazışma kurallarına yönelik bir eğitim semineri düzenlendi.

Kocasinan Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik seminer Belediye Meclis salonunda yapıldı. Kocasinan Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Postallı'nın verdiği seminerde, bilgi ve belge alış verişinin daha sağlıklı, hızlı ve güvenli bir biçimde yürütülmesi için resmi yazışma kuralları, standart dosya planı ve elektronik belge yönetim sistemleri konuları hakkında bilgi verildi. Seminerde ayrıca değişikliğe uğrayan yönetmeliklerle ilgili bilgiler ve dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı. Teorik olarak anlatılan bilgiler sonrasında belgelerin gerek içerik gerekse şekil olarak arşivlenmesi ile ilgili uygulamalı eğitimler verildi.

Hizmet içi eğitim seminerleriyle çalışanların bilgilerinin tazelendiğine dikkat çeken Kocasinan Belediye Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Postallı, "Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar'ın hayat boyu öğrenme konusundaki hassasiyeti, belediyemizde istihdam ettiğimizin personelin tecrübesine eğitimi ekleyerek uzmanlaşmasını sağlamaktadır. Bu eğitimler Kocasinan sakinlerine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet olarak dönmektedir." diyerek seminerlerin ilerleyen günlerde farklı konu başlıklarıyla devam edeceğini vurguladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title