Haberler

Kocasinan Belediyesi İş Güvenliğinde Hassas Davranıyor

Kocasinan Belediyesi’nde, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla, belediye çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen İş Sağlığı Güvenliği Eğitimleri devam ediyor.

Kocasinan Belediyesi'nde, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın talimatıyla, belediye çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen İş Sağlığı Güvenliği Eğitimleri devam ediyor. Bu eğitimler sayesinde, Kocasinan Belediyesi çalışanları İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda, risk oluşturacak her türlü tedbirin alınması, iş kazalarının önlenmesi hedefiyle bilinçlendiriliyor.

İş sağlığı ve güvenliği kültürünün toplum ve iş yaşamına kazandırılması noktasında pay sahibi olan Kocasinan Belediyesi'nde bu seferki eğitimin adresi Ziya Gökalp Mahallesi Semt Konağı oldu. Çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen eğitim toplantısında, iş sağlığı ve güvenliği, iş sağlığı mevzuatı, iş sağlığı ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, teknik konular, yangın ve yangından korunma, ilk yardım, biyolojik ve psikososyal risk etmeleri konuları ele alındı.

Toplantıda gerçek hayattan örnekler aktarılarak, olası iş kazalarının önüne geçmek için alınması gereken önlemler hakkında da bilgiler verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title