Haberler

Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi, Hizmete Sunuldu

Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çözüm Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çözüm Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasının zemin katındaki merkezin açılışında yaptığı konuşmada, merkezin Kayseri'de bir ilk olduğunu vurguladı.

Kayseri'de ilkleri gerçekleştirmenin gururunu, mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çolakbayrakdar, merkezde teknolojinin verdiği her türlü imkanı, vatandaşların sorunlarının en kısa sürede çözülmesi için kullanacaklarını söyledi.

Çolakbayrakdar, hayata geçirdikleri her projenin insan odaklı olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Çözüm Merkezi de insan odaklı bir proje. Başkana ve belediyeye ulaşmak için çağdaş olan iletişim kanallarının hepsini vatandaşımızın lehine açtığımız bir uygulamadır. Aynı zamanda bu uygulama ilçe sakinlerimizle belediyeyi birlikte yönetme tarzıdır. Vatandaşlarımızın beklentilerini, isteklerini ve taleplerini yerine getirebiliyorsak, vatandaşlarımızı mutlu edebiliyorsak, doğru bir yönetim sergiliyoruz demektir. Bu anlayışı da sahaya yansıtma noktasında attığımız önemli adımlardan biridir."

Çözüm Merkezi sayesinde vatandaşlarla daha hızlı iletişim kuracaklarını ve sorunlara daha hızlı çözümler üreteceklerini dile getiren Çolakbayrakdar, merkezde kullanılan yazılımların da belediye personeli tarafından geliştirildiğini anlattı.

Çolakbayrakdar, vatandaşların sorunlarını merkeze gelerek görevlilere yüz yüze anlatabileceklerini, 222 70 00 numaralı çağrı merkezine bildirebileceklerini, mobil uygulamalar ya da sosyal medya ile e-posta ile bildirebileceklerini dile getirerek, bu kapsamda "www.kocasinan.bel.tr" adresindeki internet sitelerini de yenilediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title