Haberler

Kocasinan Belediyesi Beyazşehir Mahallesi'nde Bin 250 Adet Fidanı Toprakla Buluşturdu

Kocasinan Belediyesi tarafından Beyazşehir Mahallesi’nde bin 250 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediyesi tarafından Beyazşehir Mahallesi'nde bin 250 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Daha yeşil bir Kocasinan'ı inşa etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kocasinan Belediyesi ilçenin yeşillendirilmesi yönelik yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın katıldığı bir program ile Beyazşehir Mahallesi'nde bin 250 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve Şehit Ömer Halisdemir Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temiz ve çevreci bir Kocasinan için çalıştıklarını kaydetti. Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri belli başlıklar halinde şehrimizi güzelleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Ana başlığımızda 'Daha modern bir Kocasinan için, daha çevreci bir Kocasinan için, daha temiz Kocasinan için çalışmalar yapacağız' dedik. Hiçbir şekilde yapılan çalışmaların yeterli olmadığını görüyoruz. Kocasinan temiz olacak ama bu yeterli değil, daha temiz olacak. Modern olacak ama o yeterli değil daha modern olacak. Çevreci olacak ama o yeterli değil daha çevreci olması için akşamdan sabaha kadar yaptığımız çalışmalarla üzerine bir kat daha eklemek için bir gayret içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

"Daha yeşil bir Kocasinan'ı inşa etmeyi hedefliyoruz"

Başkan Çolakbayrakdar, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bugünde burada daha çevreci bir Kocasinan oluşturmak için bir aradayız. Kocasinan'ın çevreci başlığı altında daha da yeşil olmasını hedefliyoruz. Daha yeşil bir Kocasinan'ı inşa etmeyi hedefliyoruz. Daha yeşil bir Kocasinan demek daha yeşil bir Kayseri demek, daha yeşil bir Türkiye demektir. Bunun için de çalışmalarımızı hızlıca yürütüyoruz. Kocasinan'da bugüne kadar bu yıl içerisinde 70 bin ağacı toprakla buluşturduk. Bu yıl için hedefimizde bunu 100 bine tamamlamaktır. Bugün burada bin 250 adet ağaç dikimi gerçekleştireceğiz."

Konuşmaların ardından bin 250 adet fidan toprakla buluşturuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title