Haberler

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik Açıklaması

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kaynak üreten, istihdam geliştiren herkese destek olacaklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kaynak üreten, istihdam geliştiren herkese destek olacaklarını söyledi.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Meclis Başkanı Nurettin Okandan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sanayi Odası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Mustafa Çelik, " Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki beş yıllık dönemde kendimize bir hedef koyduk. Hedefimiz: Kocasinan'ı büyütmek. Kocasinan'ı büyütmek hedefinin altında Kocasinan ilçemizin bir çok değeri var. Akademik eğitim, turizm, tarım ve hayvancılık gibi değerlerimiz var. Ama hepsinin başında ticaret ve sanayi değerlerimiz geliyor. Biz, ticaret ve sanayicinin önünü açarsak, ticaret ve sanayi erbabına yardımcı olabilirsek Kocasinan'ımız çok daha hızlı büyüyecek. Hızlı büyüyeceğiz ki; nüfusumuz artsın, kaynaklarımız artsın, arazilerimiz daha da değerlensin, halkımıza daha fazla hizmet edelim. Kocasinan'ı büyütmemiz gerekiyor, bu amaçla ticaret ve sanayi erbabının daha da gelişmesini sağlamak için belediye imkanlarını kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde değerlendireceğiz. Bizi fahri bir yardımcınız gibi düşünebilirsiniz" dedi.

Kocasinan Belediyesi adının geleneksel biçimde 'Esnaf Dostu' olarak anıldığını vurgulayan Başkan Çelik, " 20'ye yakın esnaf sitemiz var. Esnaf sitesi, sanayi sitesi hem üretime hem de ticarete yönelik özellikler taşıyor. Biz bu sitelerin; daha farklı şekillerde gelişmesini, imar durumlarının, yerleşim alanlarının, alt yapısının, donanımının daha farklı olmasını sağlayacağız. Bunun yanında bin 100 işyerini içinde bulunduran Orta Anadolu'daki en büyük sanayi sitesi Mobilya Kent, sene sonuna kadar açılacak. Biz de belediye olarak Mobilya Kent'e yardımcı olacağız. Buna benzer farklı istekleri, sizden gelecek talepleri, tavsiyeleri değerlendirip inşallah bundan sonra çok daha iyi noktalara geleceğiz, Kocasinan'ı daha ileriye götürmek için çalışacağız. Ben tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanımız, değerli dostumuz Sayın Mustafa Çelik Bey'e Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve başkanlık divanımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretine geldik diyerek konuşmasına başlayan Mustafa Boydak, "Biraz da gecikmeli geldik. Malum, çok yoğunlar; hem mevcut işleri hem de kutlama ziyaretleri var, eksik olmasınlar Cumhurbaşkanımız dahi geldiler Mustafa Beylere. Sayın Başkan Çelik, bizim çok uzun yıllardan beri tanıştığımız; hem arkadaşımız, hem şehrimizin önde gelen insanlarından birisi. Geçmişte olduğu gibi, yaptığı görevlerde sağladığı başarılar gibi, Kocasinan Belediyemizde de güzel bir çalışma dönemi geçireceklerine, başarıyla ilçemizi temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz. Biz de bir hemşerisiyiz başkanımızın, hem Kayseri Sanayi Odamızın bulunduğu yer Kocasinan Belediyemizin sınırları içinde, hem de ben Kocasinan Belediye sınırları içerisinde ikamet etmekteyim. Dolayısıyla benim açımdan Kocasinan daha da önem arz ediyor. Hem de şehrimizin önde gelen bir ilçesi ve bu dönemde Sayın Başkanımızla beraber Kocasinan, çok daha fazla atılımlar yapacağına inandığımız bir bölgemiz. Hakikaten şehrimizin gelişip kalkınması güzel, ama yetmez. Kayseri olarak daha da ileriye gitmemiz lazım. Burada da Kocasinan'ın çok önemli bir fonksiyon icra edeceğine yürekten inanıyoruz ve şimdiden başarı dileklerimizi kendilerine iletiyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Sanayi Odası Nurettin Okandan Mustafa Boydak Mustafa Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title