Haberler

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın en önemli geçiş güzergahlarından Nil Caddesi’ni yenileme çalışmalarında yarıyı geçtiklerini söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın en önemli geçiş güzergahlarından Nil Caddesi'ni yenileme çalışmalarında yarıyı geçtiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fatih ve Fevzi Çakmak Mahalleleri'ni birbirine bağlayan Nil Caddesi'nin yoğun kavşak ve ara yolları birbirine bağlayan önemli bir geçiş güzergahı olduğunun altını çizerek, "Nil Caddesi'ni yaklaşık 100 bin nüfus ve sahip olduğu çok sayıda araç yoğun olarak kullanıyor. Bu nedenle Nil Caddesi üzerinde başlattığımız yenileme çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan başlayarak tamamı yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yenileme çalışmalarımızı şu ana kadar Sadık Ahmet Cami Kavşağı'na getirerek Nil'i yarıladık. Bitirmiş olduğumuz bölümü hemen vatandaşımızın hizmetine sunduk" dedi. KASKİ, Elektrik Şirketi ve KAYSERİGAZ gibi kurumlarla koordineli çalışmalar yürüterek altyapı hizmetlerinin de yenilendiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Nil Caddesi üzerindeki tüm altyapı, kaldırım, asfalt ve otoparklar için şu ana kadar; 781 ton asfalt, 4 bin 500 metrekare yeni bazalt taş parke, 3 bin metre bordür kullandık "şeklinde bilgiler verdi.

Nil Caddesi'ni yenileme çalışmalarını yaparken yeşil alanları da koruduklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, "Mevcut ağaçlardan hasta olanları değiştirdik, yenilerini diktik. Yeşil alanları elden geçirdik. 135 araçlık yeni oto park yaptık. İnşallah Nil'in diğer yarısını da Ramazan Bayramı'na kadar tamamlayıp hizmete açacağız. Kocasinan'da yenilik çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Kocasinan'ı çağdaş dünyanın sahip olduğu bütün imkanlarla donatmak için büyük gayret sarf ediyoruz. İnsana hizmet kaynaklı sürdürülen çalışmalarımızla vatandaşlarımıza rahat yaşam imkanları sağlamak istiyoruz. Kocasinan büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşıyor. Çalışmalarımızı sabırla karşılayan cadde esnafımıza ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederim" şeklinde sözlerini bitirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Çakmak Sadık Ahmet Kocasinan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title