Haberler

Uyuşturucu Satan Kocasına Engel Olmak İstedi, Benzin Dökülerek Yakıldı

Güncelleme:

Mersin'de uyuşturucu satan kocasına engel olmak isteyen kadın, kocası tarafından benzin dökülerek yakıldı. Vücudunun yüzde 65'i yanan Emine A.'nın hayati tehlikesi sürüyor.

Mersin'de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülerek yakılan kadın, Adana'daki hastanede hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, Mersin'in Yenişehir ilçesinde 22 Mayıs 2016 günü meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Emine A.(25), 7 yıllık eşi Halil İbrahim A.'nın arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu satışı yaptığını öğrenince tartıştı.

"SÖYLERSEN BABANI VE SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Genç kadın eşine "Seni babama söyleyeceğim. Bu işi yapma" diyerek uyardı. Bunun üzerine Halil İbrahim A, "Eğer söylersen babanı ve seni öldürürüm" diyerek eşini tehdit etti.

ÇATIYA UYUŞTURUCU EKMİŞ

Babasının öldürülmesinden korkan Emine A, bu durumu sadece kız kardeşiyle paylaştı. Geçtiğimiz pazar günü ikinci kattaki komşusu evin damına çıkmak istedi. Ancak damda uyuşturucu ekili olduğu için koca eşine kızarak, "Buraya bizden başka kimse çıkamaz" diye bağırdı.

KARDEŞİYLE İSTASYONA GİDİP BENZİN ALMIŞ

Emine A ise "Yine burada pis işlerini yapıyorsun, bunu yapma" diyerek eşiyle tartıştı. Çıkan kavgada Halil İbrahim A. evden ayrılarak akaryakıt istasyonuna gidip pet şişeyle benzin aldı.

EŞİNİ VE EVİNİ ATEŞE VERDİ

Evine gelen koca, evin her tarafına ve eşinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Genç kadın banyoya kaçarak kurtulmak istedi ancak öfkeli koca eşini banyodan çıkartıp çakmağı çakarak eşini ve evi ateşe verdi.


ELLERİ YANAN KOCA DA HASTANEYE KALDIRILDI

Koca daha sonra evdeki 2 yaşındaki çocuğunu kardeşine aldırıp evden kaçtı. Alevler içinde kalan kadının bağırma seslerine alt kattaki yakınları ve komşuları yetişti. Su dökülerek söndürülen Emine A. hastaneye kaldırıldı. Bu arada elleri yanan koca da polis tarafından yakalanarak o da hastaneye kaldırıldı.


ADANA'YA SEVK EDİLDİLER

Mersin'de götürüldükleri hastanede tedavi altına alınan karı-koca daha sonra Adana'ya sevk edildi. Genç kadın, özel bir hastaneye koca ise devlet hastanesine getirildi.


KADININ YÜZDE 65'İ YANDI

Kızının vücudunun yüzde 65'inin yandığını söyleyen baba Abdülkadir A. "Kızım eşine uyuşturucu satmamasını, satarsa bana anlatacağını söylemiş. Bu kez kızımı ve beni öldürmekle tehdit etmiş. Olay günü yanında kardeşi Salih A. ile benzin almış. Kardeşi engel olmamış. Kızım şimdi ölümle pençeleşiyor. Kızımı bu hale getiren kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Hiç mi çocuklarına acımadın? O çocuklar annesiz ne yapacak?. Bu hayvana bile yapılmaz. Kızımın hayati tehlikesi var" diye konuştu.

YAKTIĞINI KABUL ETTİ, PİŞMANIM DEDİ

Halil İbrahim A.'nın ise Adana'da tedavisi devam ederken polise verdiği ifadede eşini yaktığını kabul ederek uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

(:

PİŞMANMIŞ SERBEST BIRAKIRLAR KARISININ GERİ KALANINIDA YAKAR

45
0
yanıtYanıtla
Kaderziz:

Allah senin gibi kocanin belasini versin sende bu dünyada yanarsin allahim bu kardesimize acil sivalar versin

39
2
yanıtYanıtla
GÖKCEBEY 67:

BU PISLIKLERIN HAKINDAN SADECE 1 M KIZGIN DEMIR GELIR ZATEN INSANLIGA HAYIRLARI DOKUNMAZ BIR PISLIK EKSIK OLUR

26
1
yanıtYanıtla
gereği düşünüldü..:

İFLAH olmaz suçluları, İTLAF edeceksin, başka da çaresi yok bu işin. . .

21
1
yanıtYanıtla
APTAL KADINLAR:

ERKEĞİN HAYDUTUNU ZORBASINI SEVER AŞIK OLUR KADINLAR

14
2
yanıtYanıtla
Müge:

kaç tane kadın sevdiği adamla evlenebiliyor salak. Zorla evlendiriyorlar.

yanıt7
yanıt1
YASMEİN:

AYY BU BAYAN İNŞALLAH KURTULUR YA RABBİ SENİN ADALETİNE SIĞINIYORUZ BOYLE ADİLERİ SEN BİLİRSİN DAHA İYİ BU ADAMI SEN BİLDİĞİN GİBİ YAP

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adana''da mı olmuş?

8
2
yanıtYanıtla
ali:

bırıncısı benzın ıstasyonlarında bıdona doldurarak benzın satmak yasak once bu tıp benzınlıklerı bulup ruhsatlarını ellerınden almak lazım ıkıncısı bu adamada esını nasıl yaktıysa aynı sekıl yakıp cezalandırmak lazımmm belkı anlar o zaman hatasını

10
0
yanıtYanıtla
.:

1 hafta içinde kadın ölür

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title