Haberler

Koçarlı'da Kömür Madeni Protestosu

Koçarlı ilçesinde, tarla ve yolların bölgedeki kömür madeni dolayısıyla çöktüğünü iddia eden bazı mahalle sakinleri durumu protesto ettiMersinbelen Mahalle sakinleri, mahallelerine yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan bir kömür madeninin tarla ve yollarına zarar verdiğini iddia ederek madene...

Koçarlı ilçesinde, tarla ve yolların bölgedeki kömür madeni dolayısıyla çöktüğünü iddia eden bazı mahalle sakinleri durumu protesto etti

Mersinbelen Mahalle sakinleri, mahallelerine yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan bir kömür madeninin tarla ve yollarına zarar verdiğini iddia ederek madene yakın bir alanda toplandı.

Gazetecilere açıklama yapan mahalle sakinlerinden Akın Kurt, "Bu bölgede tarlalarımız var. Kömür madeni nedeniyle arazilerimizde göçükler oluşuyor. Dört büyükbaş hayvanım telef oldu. Tarlalarımıza ulaşım sağladığımız eski Kızılcabölük yolu, maden nedeniyle alttan toprak alınması nedeniyle çatlıyor ve çöküyor." diye konuştu.

Grup, daha sonra dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Koçarlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title