Haberler

'Kocan Kadar Konuş Diriliş'in Almanya Galası Yapıldı

Almanya'nın Köln kentinde, Kocan Kadar Konuş Diriliş filminin Almanya galası yapıldı.

Almanya'nın Köln kentinde, Kocan Kadar Konuş Diriliş filminin Almanya galası yapıldı. Cinedom'daki galaya Filmin Yönetmeni Kıvanç Baruönü ile birlikte başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım da katıldılar. Oyuncular önce kırmızı halıda hayranlarını selamlayarak basın mensuplarına poz verdiler. Daha sonra filmi salonda seyircilerle birlikte izlediler. Film bittikten sonra beyaz perdenin önüne gelen oyuncular, izleyicilerle birlikte özçekim yaptılar. Club Rakkas'ın organize ettiği ve biletleri günler önce biten galaya, Avrupalı Türklerin gösterdiği ilgi film ekibini memnun etti.

FİLM ÖNCESİNDE VE SONRASINDA YOĞUN İLGİ

Basın toplantısında, filme gösterilen ilgiden ötürü memnuniyetini dile getiren Oyuncu Ezgi Mola, "Filmi izlemeden önce seyircilerimiz bizi çok misafirperver ve güleryüzle karşıladılar. Filmden sonra bu kat be kat artttı. Çok teşekkür ediyoruz, çünkü tek ihtiyacımız olan şey bu. Tür itibariyle insanların kafalarını dağıtabilecekleri, keyifle vakit geçirebilecekleri bir film. Dolayıısyla onları yine filmi izleyip çıktıklarında da mutlu, mesut görmek bizim için çok büyük bir motivasyon. O yüzden biz mutluyuz dedi. Avrupa'da yaşayan Türk seyircilere ilişkin bir değerlendirme yapan Ezgi Mola, Burası ülkeye uzak olduğu için insaların özlemi çok daha fazla oluyor. Dolayısıyla her yerde sevgi ve güleryüzle karşılanıyoruz ama yine de şöyle bir küçük fark var. Yani şöyle; uzun süredir görmedikleri ailelerine sarılıyormuş gibi bir özlem var açıkçası, onu hissediyoruz diye konuştu. Filmin devamının gelip gelmeyeceği sorusuna Ezgi Mola, filmden keyif aldıklarını ve devamını yapmak istedikleri şeklinde yanıt verdi. Araya giren Murat Yıldırım ise, 1,5 milyon seyirciye ulaşabilirlerse filmin devamını çekebileceklerini ifade etti.

Basın toplantısından sonra hayranlarını kırmayan oyuncular çok sayıda kişiyle özçekim yaptılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ezgi Mola Almanya Köln Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title