Haberler

Kocamaz: "Mersin, Kuralsızlıkların Yaşanmadığı Bir Kent Olacak"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de artık kuralsızlıklara müsaade etmeyeceklerini ve kentin huzurunun tahsisi konusunda tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Kocamaz, Mersin Rotary Kulübü ve Mersin Akdeniz Rotary Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen kulüp toplantısına katıldı. Toplantıya Kocamaz'ın yanı sıra Mersin Rotary Kulübü Başkanı Cem Bucuge, Mersin Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu ve kulüp üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Bucuge, Mersin için yaptıkları tüm çalışmalarda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket etmek istediklerini ve birlikte başarılı projelere imza atacaklarına inandığını ifade etti. Bucuge konuşmasında, "Bizi yetiştiren Mersin'e borcumuzu ödemek için bilgi ve birikimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Bizler vatanını, milletini seven kuruluşlarız. İlk önce yaşadığımız güzel şehrimiz Mersin için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunun için bu yolda Mersin'e hizmet vermek için çalışıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz ortak projemiz var. Bizler bu projelere yenilerini eklemek ve Mersin için ortak hareket etmek niyetindeyiz" dedi.

Mersin'e verdikleri her hizmette kaliteyi esas aldıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in hayrına olacak tüm projelerde yer alacaklarını söyleyerek, "Bizim olduğumuz yerde yapılacak iş, vatandaşa verilecek hizmet kaliteli olacak. Büyükşehir Belediyemiz tarafından Mersin Araştırma Merkezi kurduk. Öncelikle bir yoksulluk haritası çıkardık ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Ama sadece Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu işleri yürütebilmemiz mümkün değil. Sizin gibi kurumlara ihtiyacımız var. İşini özümseyecek ve sahip çıkacak herkesle bu yola çıkmaya hazırız. Biz 'Mersin'i birlikte yönetelim, birlikte büyütelim' dedik. Bu sebeple Mersin'in hayrına olacak tüm projelerde birlikte hareket etmeye hazırız" diye konuştu.

Kocamaz, Mersin'in hizmet alanı geniş zor bir şehir olduğunu, en büyük sorunların başında ise işsizlik ve trafik sorunun geldiğini ifade etti. Görev başında oldukları yaklaşık 32 ay boyunca Mersin'in sorunlarının çözümüne yönelik çalıştıklarını belirten Kocamaz, "Mersin'de söz verdiğimiz tüm hizmetleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrin anayasası sayılacak bir imar planı yoktu. Kentin ihtiyaçlarını karşılayacak bir ulaşım master planı yoktu. Bunun için göreve gelir gelmez çalışmalara başladık. Bunlar da bugünden yarına olabilecek şeyler değil. Uzun zaman alıyor. En son Eylül ayında 1/100 binlik planlar Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçti. Şu anda da bakanlıkta" şeklinde konuştu.

Mersin'de artık kuralsızlıklara müsaade etmeyeceklerini ve kentin huzurunun tahsisi konusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmaları yapacaklarını söyleyen Başkan Kocamaz, "Bundan sonra Mersin kuralsızlıkların yaşanmadığı bir kent olacak. Bunun için kente sahip çıkacağız ve kentin dinamikleri ile beraber her türlü çalışmayı yapacağız. Bu kentin huzurunun, güveninin ve hoşgörüsünün devam etmesi için biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda Mersin Rotary Kulübü ve Mersin Akdeniz Rotary Kulübü tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür plaketi verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Mersin Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title