Haberler

Kocamaz: "Ekiplerimiz Gece Gündüz Hazır Bekliyor"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar ve Bozyazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda çalışma yapan karla mücadele ekiplerini ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar ve Bozyazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda çalışma yapan karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Kocamaz, "Ekiplerimiz gece gündüz hazır bekliyor" dedi.

Gülnar ilçesinde bir dizi incelemede bulunan Başkan Kocamaz, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açarak, mahallelerde mahsur kalan vatandaşların yardımına koşan Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekipleri ile çalışmaları sırasında bir araya geldi. Karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak her koşulda hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, "Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda çalışma yapan karla mücadele ekiplerimizi çalışmalar esnasında ziyaret ettik. Yazın sıcağında kışın ayazında çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz hazır bekliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak açılmadık yol bırakmıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin, yoğun kar yağışı nedeniyle Anamur, Bozyazı ve Gülnar ilçelerinde kapanan yollarda yürüttüğü çalışmaların hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İlçelerde ve yollarda mahsur kalan vatandaşlara ulaşan karla mücadele ekiplerinin, Gülnar ilçesi Gezende yolunda tehlikeli buzlanma dolayısıyla yolda mahsur kalan 1 tır ve 15 aracın yardımına koştuğu kaydedildi. Ekiplerin, diyaliz aracıyla mahsur kalan hastaların da kontrollü bir şekilde evlerine ulaşmalarını sağladıkları da ifade edildi.

Gülnar'da Yarmasu, İshaklar, Kaşoluk, Demirözü, Dayıcık, Akgedik mevkii, Konur, Bolyaran ve birçok mahalleyle birlikte Bozyazı'da Ardıçlıtaş, Kızılca, Derbent Alanı, Elmakuzu Mahallelerinin yollarında karla mücadeleye devam eden ekiplerin, kar yağışı beklenen diğer ilçelerde de hazır bekletildikleri belirtildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Bozyazı Gülnar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title