Haberler

Kocaman'ın İlk Hedefi "Ateş Çemberinden" Kurtulmak

Kocaman'ın ilk hedefi "ateş çemberinden" kurtulmak- Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Ziraat Türkiye Kupası 'birinci öncelik mi?' derseniz benim için birinci öncelik değil. Birinci önceliğimiz önümüzdeki Medicana Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanmayı odaklanarak geçirmek"- Torku Konyaspor Başkanı Şan: "Ben tur için ümitliyim. Takımımız sahaya kazanmak için çıkacak.

Kocaman'ın ilk hedefi "ateş çemberinden" kurtulmak- Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Ziraat Türkiye Kupası 'birinci öncelik mi?' derseniz benim için birinci öncelik değil. Birinci önceliğimiz önümüzdeki Medicana Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanmayı odaklanarak geçirmek"- Torku Konyaspor Başkanı Şan: "Ben tur için ümitliyim. Takımımız sahaya kazanmak için çıkacak. Galatasaray'ı da eleyeceğimizi düşünüyorum" MUHAMMED BOZTEPE - Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Galatasaray'a konuk olacak Torku Konyaspor'un birinci önceliği ligde "ateş çemberinden" çıkmak.Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve kulüp başkanı Ahmet Şan, AA muhabirine Galatasaray maçını değerlendirdi.Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmayı hedeflediklerini, ilerleyen sezonlara temellerini sağlam atıp, kadroyu ve hedefleri şekillendirmeleri istediklerini söyledi. Adımların küçük küçük atılması gerektiğini belirten Kocaman, bu adımların içerisinde kupanın da olduğunu dile getirdi.Şu an kupadan önce ligde ateş çemberinden çıkmayı tercih ettiğini aktaran Kocaman "Ziraat Türkiye Kupası 'birinci öncelik mi?' derseniz benim için birinci öncelik değil. Birinci önceliğimiz önümüzdeki Medicana Sivasspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanmayı odaklanarak geçirmek" diye konuştu. - "Yüzde 100 ile oynayacağız"Kocaman, Galatasaray maçına hazırlandıklarını, diğer müsabakalarda olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "İlk önceliğimiz kupa değil diye bu demek değil ki Galatasaray maçında yüzde 99 ile oynayacağız. Hayır tabii ki. Yüzde 100'e ulaşmaya çalışacağız. Oynadığımızın en fazlasını yapmak için uğraşacağız. Kazanmak adına sahada ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. - "Galatasaray'ı eleyeceğimizi düşünüyorum"Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da Torku Konyaspor'un bugüne kadar Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı olmadığını ifade etti.Hazırlık maçı dahil olsa hiçbir maçı küçümsemediklerini, iddialı olmamalarının Galatasaray maçını önemsemedikleri anlamına gelmediğini anlatan Şan, şöyle devam etti: "Biz, iki oyuncumuzu da Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası'nda sakat verdik. Neden, çünkü önem verdiğimiz için. Galatasaray maçı da zor olacak. Türk Telekom Arena'ya konuk olacağız. Ben tur için ümitliyim. Takımımız sahaya kazanmak için çıkacak. Galatasaray'ı da eleyeceğimizi düşünüyorum." ...

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Türkiye Kupası Aykut Kocaman Ahmet Şan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title