Haberler

Kocam Evimizi Kundakladı, Beni de Öldüreceğini Söylüyor"

İzmir'de polise başvuran 2 çocuk annesi kadın, şiddet gördüğü gerekçesiyle terk ettiği kocasının evlerini kundakladığını, kendisini ve ailesini de ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

İzmir'de polise başvuran kadın, şiddet gördüğü için terk ettiği kocasının evlerini kundakladığını, kendisini ve ailesini de ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

Konak ilçesi Gültepe semtinde İbrahim O. (29) ve Rabia O. (22) çifti ile 2 çocuklarının yaşadığı evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayı öğrenen Rabia O. polise başvurarak kocası İbrahim O'nun evi kundakladığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

"Can güvenliğim yok"

Yanan evde gazetecilere açıklama yapan Rabia O, 4 yıldır evli olduğu İbrahim O.'dan şiddet gördüğünü, iki gün önce yaşadıkları son tartışma üzerine 2 çocuğunu alarak evi terk etmek istediğini, tornovida ile üzerine saldıran kocasının elinden canını zor kurtardığını öne sürdü.

Babasının evine sığındığını, kendini telefonla arayan kocasının tehditlerde bulunduğunu aktaran Rabia O. şunları söyledi:

"Dönmezsem evimizi yakacağını söyledi. Ayrıca babamın evini ve arabasını da yakacağı, beni, anne ve babamı öldüreceği tehdidinde bulundu. Ertesi gün evimizin yandığını öğrendim polise, savcılığa giderek durumu anlattım. İfadesi alınıp bırakılmış. Bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar. Telefonla tehditlerine devam ediyor. Koruma istedim, vermediler. Şu anda çok korkuyorum. Yarım saat önce yine aradı öldüreceğini söyledi, korkudan kapıdan dışarı çıkamıyorum."

Rabia O, kadın sığınma evine gitmesi önerisinde bulunulduğunu, çocuklarının elinden alınacağı endişesiyle buna yanaşmadığını ifade etti.

Rabia O. can güvenliği için yetkililerden yardım beklediğini söyledi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Gültepe Konak İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title