Haberler

Koçakkale İnşaat 27 Yıllık Tecrübesi Büyük Projelere Yönelmeyi Hedefliyor

1984 yılında 'Kale Ticaret' unvanı altında inşaat malzemeleri satışı ile hizmet vermeye başlayan Koçakkale İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.

1984 yılında 'Kale Ticaret' unvanı altında inşaat malzemeleri satışı ile hizmet vermeye başlayan Koçakkale İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Muttalip Koçak'ın inşaat ve inşaat malzemeleri konusunda 27 yıllık tecrübesi ile piyasadaki yerini sağlamlaştırarak daha büyük projelere yöneliyor. Geçmişten aldığı bilgi ve deneyimle, sürekli kalite anlayışıyla çalışanlarına, topluma ve çevreye kattığı değeri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmak ve gelecek nesillere aktarmak vizyonuyla hareket eden Koçakkale İnşaat, alanında yarattığı farkla inşaat malzemesi denilince akla gelen ilk firma olmayı başarıyor. Nervürlü inşaat demiri, çimento, kireç, alçı, yapı kimyasalları, beyaz çimento, tuğla, asmolen, strafor grupları, mantolama malzemeleri, gaz beton donatıları, bims, çelik hasır, tel, çivi, mebran, shingle, kum, perdah, mıcır, taş tozu, osb, playwood gibi her türlü ürünü bulabileceğiniz Koçakkale güvenle hizmet vermeyi sürdürüyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muttalip Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title