Haberler

Koçak, Ülkemiz 2023 Vizyonu ile İlerleyerek Büyüyecek

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Murat Koçak, yarınların güçlü Türkiye'si için herkesin üzerine büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Türkiye'nin demokrasiyle 1950'lerde tanıştığını ancak iç ve dış destekli askeri darbelerle Türkiye'de demokrasinin hep önünün kesildiğini hatırlatan Koçak, kesintiye uğrayan demokrasi nedeniyle milletin zarar gördüğünü belirtti.

2002'den bu yana AK Partiyle beraber Türkiye de çok şeylerin değiştiğini dile getiren Koçak, "Yollar, otobanlar başta olmak üzere sağlık, eğitim ve teknolojiye önem verildi. Türkiye'nin iç ve dış ticaret hacmi büyüdü. Türkiye hemen hemen her alanda büyüyen, gelişen İslam coğrafyasında, Avrasya bölgesinde daha stratejik öneme sahip ülke oldu. Türkiye küresel ekonomide büyüyen ekonomisiyle dikkat çekti. Bugün 80 civarı ülkeye vize almadan, kapıda vize alarak 100 civarında ülkeye gidebilen bir ülke olduk. Dünyanın hemen hemen her ülkesine uçabilen seferleri olan dünya markası hava yolu şirketimiz var. Yurt dışında büyük işler yapan uluslararası Türk şirketlerimiz var" dedi.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin çalışmalarıyla bu günlere geldiğini, 7 Haziran seçimlerinden sonra da Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'yla bu pozitif gelişmelerin devam edeceğini kaydeden Koçak, yeni anayasayla da ülke demokrasisinin daha da rahatlayacağının altını çizdi.

2023 vizyonunda Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında sosyo-ekonomi olarak daha da büyüyerek, ilerleyeceğini anlatan Koçak, "Ülkemiz barış sürecini sancısız sıkıntısız atlatmalıdır. İktidarıyla, muhalefetiyle, devleti-milletiyle sivil toplum örgütleriyle bir olma zamanıdır. Milli takımımız maç kazandığında sevinci doruklara ulaşan, acılarda da bir olan milletiz. Millet olmak devlet olmak Türkiye olmak çok önemli tarihi değerdir. Her kesime saygı duyarak yaşadığımız güzel Türkiye'mizde tek vücut olmalıyız. Türkiye olarak uyanık olmalıyız. Çok çalışmalıyız. Yarınların güçlü Türkiye'si için hepimiz sorumluyuz. Siyaset milletle beraber millet için yapılır. Milletvekili adayı olduğumuz ve seçildiğimiz taktirde 7'den 70'e tüm Türkiye'nin milletvekili olmalıyız. Barış kardeşlik huzur mutluluk gibi dört mevsimi yaşadığımız, başka güzel Türkiye yok. Güçlü Türkiye için Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Koçak Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title