Haberler

Kocaelispor: "80 Milyon Lira Borçlu Amatör Kulüp"

Bir dönem 3 büyüklerin korkulu rüyası olduktan sonra geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Küme'ye düşen Kocaelispor'un yeni başkanı Bahri Yavuz, kulübün 80 milyon liraya ulaşan borcunu zamanla eriterek planlı bir şekilde takımı eski parlak günlerine taşımak istedikleri söyledi.

Bir dönem 3 büyüklerin korkulu rüyası olduktan sonra geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Küme'ye düşen Kocaeli spor'un yeni başkanı Bahri Yavuz, kulübün 80 milyon liraya ulaşan borcunu zamanla eriterek planlı bir şekilde takımı eski parlak günlerine taşımak istedikleri söyledi.

Derince Belediye spor tesislerinde antremana çıkan amatör lig takımı Kocaeli spor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başlarken Başkan Bahri Yavuz, ciddi bir zamana ihtiyaçları olduğunu, yeni bir kadro oluşturduklarını söyledi. Zaman içersinde Kocaeli spor'un çok borçlandırıldığını söyleyen Başkan Yavuz, şöyle devam etti:

'HERKESE BORÇ VAR'

"Kocaeli spor'un 80 milyon TL borcu var. Bu borcun içersinde SSK borçları olduğu gibi eski futbocular, antrenörler, menajerler, ticari işletmeler de var. Sıfırdan bir yapı kurmak zorundayız. Kulübün kendine ait bir tesisi yok. Kendine ait bir idare binası yok. Belediyenin kiracısı olarak kullandımız ufak bir bina var. Şu anda şehrin farklı bölgelerinde büyüklerimizin destekleriyle idmanlarımızı yapıyoruz."

'DESTEK ÖNEMLİ'

Kadroyu kurduklarını belirten Başkan Yavuz, "Şehrin verdiği destek, bizi ayaklarımızın üzerinde tutacak. Ondan sonrası gerçekten uzun bir yol. Planlanarak yürümesi gereken bir yol. Dertler, akşamdan sabaha çözülebilecek durumda değil. Ciddi bir zamana ihtiyaç var. Ama Kocaeli spor, doğru yolda" diye konuştu. Başkan Yavuz, son olarak şurnları söyledi:

'MUTLAKA BAŞARACAĞIZ'

"Kocaeli spor'un mazisi olan önemli bir külüp. Geçmişi konuşmak için değil, geleceği planlamak için buradayız. Bu yapıyı mutlaka kurumsallaştıracağız. Ülkemizde bunun çok güzel örnekleri var. Kendi ayakları üzerinde durabilen çok güzel ve büyük klüplerimiz var. Yol çok basit. Emek, zaman ve sabır istiyor. Çalışma tarafında bizim için sorun yok. Mükemmel bir ekip kurduk ve çalışacağız. Şehrimizden spor camiasından sabır isteyeceğiz. Mutlaka başaracağız." - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title