Haberler

Kocaelili Karateciler Kurtuluş Kupasında Yarıştı

Kağıtsporlu kareteciler, Türkiye şampiyonası öncesi Yalova Kurtuluş Kupası müsabakalarında beş birincilik, iki ikincilik ve altı da üçüncülük kazandılar.

Kağıtsporlu kareteciler, Türkiye şampiyonası öncesi Yalova Kurtuluş Kupası müsabakalarında beş birincilik, iki ikincilik ve altı da üçüncülük kazandılar.

Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında Yalova Kurtuluş Şenlikleri Karate Turnuvası'na Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler de katıldı. Yalova spor salonunda yapılan şampiyonada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, beş birincilik, iki ikincilik, altı üçüncülük kazandı.

Minikler, Yıldızlar, Ümitler, 21 Yaş altı ve açık sıklet kategorilerinde yapılan turnuvaya 7 ilden 500 sporcu katıldı. Turnuvada Ahmet Bulut 45 kiloda, Enes Bulut 63 kiloda, Gülsen Demirtürk 54 kiloda, Rabia Şentürk +54 kiloda, Tayfun Yıldız da açık sıklette birinci oldu. Açık sıklette İsmail Aydoğdu ile Rümeysa Pekşen ikinci oldu. Turnuvada +35 kiloda Berra Demirtürk, 35 kiloda Kadir Kaan Bekler, 45 kiloda Ferhat Ayas, 35 kiloda Gökdeniz Akdemir, 45 kiloda Aydanur Çelik, açık sıklette Umay Tokcan üçüncülük madalyalarını kazandılar. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title