Haberler

Kocaelili İş Adamları Btso'nun Projelerine Hayran Kaldı

Kocaeli Ticaret Odası 21’inci meslek komitesi üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nı (BTSO) ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası 21'inci meslek komitesi üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı (BTSO) ziyaret etti.

Kocaelili işadamlarını BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ağırladı. Ziyarette konuşan İsmail Kuş, işadamlarına BTSO'nun 16 makro projesi ile ilgili bilgi verdi. Perakende sektörüne önem verdiklerini ve bu sektörle ilgili bir konsey kurduklarını anlatan Kuş, "Perakende sektörünü tekrar ayağa kaldırmalıyız. Bu sektörle ilgili ciddi projelerimiz var. BTSO olarak önümüze bir hedef koyduk. Ben değil, biz anlayışıyla çalıştık. Konseyleri de seçilmiş üyeler, merkezi ve yerel yönetim ile STK temsilcilerinden oluşturduk. Yani bir yol haritası belirlerken, tüm paydaşları dikkate aldık" dedi.

Sadece odaların değil, devletin imkanlarından da doğru ve isabetli bir şekilde faydalanmak için gayret sarf ettiklerini söyleyen İsmail Kuş, "İnsanların cebine para koyamayacağımıza göre onların önünü açmalıyız" diye konuştu.

Kocaeli Ticaret Odası 21. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Çoban da, BTSO'nun çalışmalarını oldukça başarılı bulduklarını, özellikle sektör konseyleri projesine hayran kaldığını ifade etti. Çoban, "Sizinle bizim hedeflerimiz çok örtüşüyor. Bütün projeleriniz çok kaliteli ve isabetli. Özellikle sektör konseyleri projesi çok güzel. Çünkü onaylanmayacak  ve kabul edilmeyecek bir proje değil" dedi.

BTSO Tekstil ve Hazır Giyim Konseyi Başkanı Mustafa Taşdelen, tekstilin Türkiye'de büyük kazanç sağlayan bir sektör olduğunu belirterek, Türkiye'nin uzun yıllar bu sektörden ekmek yiyeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Kocaeli Ticaret Odası 21. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Çoban, İsmail Kuş'a hediye takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Kuş Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title