Haberler

Kocaelili Atletler, İki İlden de Madalyayla Döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, Mersin ve İstanbul’da düzenlenen Çoklu branş ve Atmalar şampiyonlarında altı Türkiye derecesi kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen Çoklu branş ve Atmalar şampiyonlarında altı Türkiye derecesi kazandı.

28 Şubat ve 01 Mart tarihleri arasında İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm salonunda yapılan çoklu branşlar Türkiye şampiyonasında Kocaeli Büyükşehirli atletler yine bir çok derece elde etti. Büyük erkekler kategorisinde yarışan Kağıtsporlu Ramazan Can topladığı 4 bin 826 puanla şampiyon oldu. Genç erkeklerde mücadele eden Berkay Seyhan ise üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Aynı tarihler arasında Mersin'de yapılan Atmalar Kış Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporculardan Furkan Karakuzulu disk atmada 16 yaş altında birinci, İbrahim Kaynak ise 16 yaş altı çekiç atmada üçüncü oldu. Yıldız erkekler cirit atma branşında yarışan Cemil Berke Özcan ise 65.43'lük derecesiyle ile 15 ile 19 Temmuz tarihleri arasında Kolombiya'da yapılacak olan Dünya Yıldızlar şampiyonasına katılma hakkını elde etti. Genç erkekler disk atma branşında yarışan Barbaros Demirtaş ise üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title