Haberler

Kocaelili Atletler Başarıya Koşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da başarıdan başarıya koşuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da başarıdan başarıya koşuyor.

12-13 Temmuz tarihleri arasında Kastamonu'da yapılan kulüpler arası Yıldızlar Türkiye şampiyonasında mücadele eden Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler Türkiye dördüncüsü oldu. İlk gün yapılan yarışlarda 100 metre kategorisinde Onurcan Seyhan'ın kişisel en iyi derecesini yaparak, 10.99'luk derecesiyle birinci oldu. İkinci gün ise 200 metrede sahaya çıkan Onurcan Seyhan bu kez üçüncülükle yetindi.

400 metre engellide yarışan Mustafa Yılmaz 55.69'luk derecesiyle birincilik kürsüsüne çıkan bir başka isim oldu. Cirit atma branşında Ali Deniz Sekmeç 51.752'lik derecesiyle ikinci, 3000 metrede Erdem Öz üçüncü, İsveç bayrak takımında yarışan Büyükşehirli atletler, ENKA Spor kulübünün ardından ise ikinci oldu. Mavi beyazlı atletler, topladıkları puanlarla Türkiye dördüncüsü olarak yarışmayı tamamladı.

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da aldıkları derecelerle başarılarını sürdürüyor. 12 Temmuz tarihinde Fransa'nın GAP bölgesinde yapılan Avrupa Dağ Koşusunda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Ferhat Bozkurt, Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya daha imza attı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Türkiye Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title