Haberler

Kocaeli'ye 60 Çevreci Otobüs Daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarının dönüşümü kapsamında 60 yeni çevreci otobüsü daha düzenlenen törenle toplu taşımanın hizmetine sundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarının dönüşümü kapsamında 60 yeni çevreci otobüsü daha düzenlenen törenle toplu taşımanın hizmetine sundu. Törende ünlü şarkıcı Yusuf Güney de konser verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşımı kolaylaştırmak için filosuna kattığı 60 yeni otobüs Perşembe pazarı otopark alanında düzenlenen törenle hizmete başladı. Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kooperatif başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören sonrasında ünlü şarkıcı Yusuf Güney tören alanında bulunan vatandaşlara kısa bir konser verdi. Kocaeli'de hizmete girecek olan engelli binişine uygun,çevreci, modern ve konforlu araçlar ile Kocaeli'deki ulaşım kalitesini arttırmak ve ömrünü tamamlamış otobüsleri yollardan çekmek amaçlanıyor.

Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Zekeriya Özak, "Alt yapıdan çevreye, üst yapıdan ekonomiye, sosyal hizmetlerden ulaşıma kentimiz hızlı bir şekilde büyüyor ve her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. Bugün biradan hizmete sunacağımız bu modern araçlar bu hizmet serüveninin küçük bir parçası. Otobüslerimiz hepimize, kentimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum" dedi.

Özak'ın konuşmasının ardından otobüs tedarik edilen firma yetkililerine ve Kooperatif başkanlarına birer plaket verilerek, çevreci otobüsler içerisinde incelemelerde bulunuldu. Yusuf Güney konseriyle devam eden tören sonrasında otobüsler yola çıkarak hizmet etmeye başladılar. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yusuf Güney Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title