Haberler

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Pehlivan, Kso'yu Ziyaret Etti

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nu ziyaret etti.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nu ziyaret etti.

Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin her yıl olduğu gibi bu yıl da vergi konusunda Türkiye'de büyük bir paya sahip olduğunu söyledi.

Kişi başına düşen 21 bin liralık gelir ile Kocaeli'nin Türkiye'nin yüz akı olduğunu belirten Zeytinoğlu, Kocaeli'nin en çok veren il olmasına karşın verdiğinin karşılığını alamadığını savundu.

Kocaeli'nin özellikle alt yapı konusunda sıkıntılarının olduğunu ifade eden Zeytinoğlu, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olanakları kısıtlıdır. Kocaeli'nin daha çok hizmet alabilmesi için, öncelikle milletvekillerimiz düzeyinde gelirlerinin arttırılması için, Kocaeli Sanayi Odası olarak çaba sarf edeceğiz. Vergisiz kalkınma olmayacağını hepimiz bilmeliyiz" dedi.

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan ise vergiye en çok katkıyı sağlayan sanayicileri ziyaret etmekle mutluluk duyduklarını vurguladı.

Kocaeli'deki sanayicilerin, iş adamlarının ülke bütçesine önemli katkılarda bulunduğunu kaydeden Pehlivan, "Bu nedenle onlarla gurur duyuyoruz. Katkıları, yıllardır gelişerek büyüyor. Bu yıl da yüzde 94'lük tahsilatla birinci sıradayız. Bizler adaletli bir dağıtımla sanayici ve iş adamlarımızı ezmeden yakın durmaya gayret ve özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Zeytinoğlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title