Haberler

Kocaeli ve Sakarya'da Kaçak Sigara Operasyonu

Kocaeli ve Sakarya'da düzenlenen operasyonda Çay-Tütün isimli dedektör köpeğinin yaptığı aramalarda toplam 44 bin 330 paket kaçak sigara ve 25 bin 375 paket gümrük kaçağı puro ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Kocaeli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde iki farklı araçta kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine ekipler araçları takibe aldı. Yapılan takip sonucu Kocaeli ve Pamukova'da durdurulan iki araçta Xray Taraması ve Çay-Tütün isimli dedektör köpeğinin katılımıyla yapılan detaylı arama sonucu dorselerin zeminlerinde ahşap plakalar altında oluşturulmuş ve araçların zula tabir edilen kısımlarına gizlenmiş vaziyette bandrolsüz kaçak sigara ve purolar ele geçirildi. Yapılan tespit ve sayımlarda ilk araçta toplam 36 bin 830 paket kaçak sigara, ikinci araçta ise 25 bin 375 adet değişik marka puro ve 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Her iki araçta ele geçirilen sigara ve purolarla ve bunların gizlendiği tır araçlarına el konularak araç sürücüleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılıkları'na suç duyurusunda bulunuldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title