Haberler

Kocaeli Valiliğinde "Derince Limanı" Açıklaması

Kocaeli Valiliği, özelleştirmesi yapılan ve devir işlemlerine başlanılan Derince Limanı’nın bugünden itibaren hizmete kapatıldığını açıkladı.

Kocaeli Valiliği, özelleştirmesi yapılan ve devir işlemlerine başlanılan Derince Limanı'nın bugünden itibaren hizmete kapatıldığını açıkladı. Açıklamada, limanın devir işlemlerinin ardından faaliyetine devam edeceği bildirildi.

Kocaeli Valiliği, Derince Limanı'nın özelleştirilmesine dair yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Özelleştirme Yüksek Kurulunun 18 Ağustos 2014 tarih ve 2014/90 sayılı kararı ile 'İşletme Hakkının Verilmesi' yöntemi ile özelleştirilmesine karar verilen Derince Limanımız İmtiyaz Sözleşmesi kapsamında, Safi Derince Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.'ye devir işlemi gerçekleştirileceğinden, TCDD Derince Liman İşletmesi Müdürlüğü olarak 2 Mart 2015 Pazartesi günü saat 08.00'dan itibaren hizmet verilmeyecektir. Devir işlemleri gerçekleştirildikten sonra, Safi Derince Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. tarafından Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ve Kocaeli Liman Başkanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmasına müteakip en kısa zamanda Derince Limanımız faaliyetine devam edecektir" ifadelerine yer verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title