Haberler

Kocaeli Üniversitesi'nde Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Kocaeli Üniversitesi'nde iki öğrencinin bıçaklı kavgasında öğrencilerinden biri öldü, diğeri yaralandı.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi'nde yabancı uyruklu öğrencilerin kaldığı lojmanlarda komşu olan Iraklı Muhsin Salman Ali ve Orta Afrikalı Ebubekir Ahidjo isimli öğrenciler, iddiaya göre çamaşır yıkama meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle bir anda bıçaklı kavgaya dönen olayda, Ebubekir Ahidjo kalbinden, Muhsin Salman Ali ise bacağından bıçaklanarak yaralandı. Öğrenciler, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ebubekir Ahidjo yaşamını yitirirken, Muhsin Salman Ali'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ÇOK İYİ ARKADAŞLARDI

Öte yandan; ikilinin çok iyi arkadaş olduğu ve Ebubekir Ahidjo'nun, 15 gün önce ameliyat olan Muhsin Salman Ali'ne sürekli destek verdiği iddia edildi. Altlı üstü komşu olan ikilinin 3 yıldır Kocaeli'de oldukları öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Üniversitesi Muhsin Salman Umuttepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title