Haberler

Kocaeli Tıp Merkezinin Yeni Binası Hizmete Açıldı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hizmete giren Kocaeli Tıp Merkezi için açılış töreni düzenledi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hizmete giren Kocaeli Tıp Merkezi için açılış töreni düzenledi.

2002 yılında İzmit'te hizmete giren Kocaeli Tıp Merkezi yeni hastane binası için açılış töreni düzenledi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, KOTO Başkanı Semih Barış, Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Osman Soykurt, Volkan Konacık, Ayberk Pekçan ve Celal Al katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Kocaeli Tıp Merkezi'yle Yaşar Ellialtı, "Özel hizmeti halka sunmak amacıyla başladık. Önce polikliniğimiz vardı daha sonra tıp merkezi olduk. İlk kurulduğumuzda şehir bize güvendi. Çünkü 70 liralık muayeneyi 9 liraya yaptık. Real AVM'nin orada ki binada artık bize sığmadı. Şimdi yeni bir yere taşındık. Ama bu şehirde hemen hemen 15 yıllık bir serüvenimiz var. Eski yerimizde artık bölümler sığmamaya başlamıştı. İnsan bir adım artarken önce mevcut olanı daha da kaliteli hale getirmeli" dedi.

Hastane hakkında bilgiler veren Ellialtı," 150 kişi istihdam ediyoruz. Ayrıca bir açılış töreni yapacağız. Yeni binamız 6 katlı bir bina. 5 bin metrekare kapalı alanı var. Otoparkımız da bulunuyor. Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı'nda bulunuyor. 2008 yılındaki sağlıkta dönüşüm politikasının bize yüklediği sorumluluklar var. Bakanlıktan birtakım taleplerimiz olacak. O taleplerimiz yerine gelince yeni branşlar da açacağız. Diş hekimleriyle birlikte 30'a yakın hekimimiz var. Onun dışında acilde hekimlerimiz var. 150 kişilik istihdam yapıyoruz. Hasta kapasitesi günlük bin poliklinik hastanemizde 18 hasta gözlem odası var" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title