Haberler

Kocaeli - Tem'in Dilovası Geçişinde Kaza 1 Ölü, 4 Yaralı

Tem'in Dilovası Geçişinde kaza 1 ölü, 4 yaralı KOCAELİ'nin Dilovası İlçesi'nde TEM yolunda meydana gelen zincirleme kazada, 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Tem'in Dilovası Geçişinde kaza 1 ölü, 4 yaralı

KOCAELİ'nin Dilovası İlçesi'nde TEM yolunda meydana gelen zincirleme kazada, 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.Kaza, saat 16.30 sıralarında TEM yolunun Dilovası İlçesi geçişinde yolun Ankara yönünde meydana geldi. Dilovası Tüneli'ne 500 metre uzaklıkta, Ahmet Kurt yönetimindeki TIR'a, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu arkadan gelen Yılmaz Teke yönetimindeki 34 ZT 8607 plakalı otomobil çarptı. Ardından, yine aynı yöne giden ve bir fabrikanın işçilerini taşıyan Albız Kan'ın kullandığı 41 P 4019 plakalı servis midibüsü de hem otomobile hem TIR'a çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Yeşide Teke hastaneye sevk edilirken yolda öldü. Kazada servis midibüsü sürücüsü Albız Kan, otomobil sürücüsü Yılmaz Teke, Şehri Teke ile Remziye Teke olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar Gebze Fatih Devlet ve Derince Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Biraz vicdanlı olunda doğru haber yapın demet akalının kocası okan kurtun tırları diye korkmayın arabanın halindende görünüyor ki tır arabaya arkadan carpmıstır bir can gitti allah sizi ıslah etsin. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title