Haberler

Kocaeli Otobüsünde Tacizde Bulunan Adamı, Kadınlar Perişan Etti

Güncelleme:

Kocaeli'de halk otobüsünde cinsel organını çıkararak tacizde bulunduğu iddia edilen 34 yaşındaki adamı, kadınlar, tekme tokat döverek otobüsten indirdi.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde halk otobüsünde cinsel organını çıkararak tacizde bulunduğu iddia edilen 34 yaşındaki A.E.A., tacize uğrayan kadından ardı ardına tokat yedi. Diğer kadınlar da olayı öğrenince A.E.A.'ya tekme tokat saldırdı. Gözaltına alınan A.E.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.



TEKME TOKAT DÖVÜLEREK OTOBÜSTEN İNDİRİLDİ

Olay dün Başiskele ile İzmit arasında sefer yapan halk otobüsünde meydana geldi. Otobüsün yolcularla dolu olduğu sırada bir kadının arkasına yanaşan A.E.A. iddiaya göre cinsel organını çıkararak önündeki kadını taciz etti. Kadın tacize uğradığını fark edince dönerek, A.E.A.'ya ardı ardına tokat atmaya başladı. Otobüste bulunan diğer kadınlar ve genç kızlar da tacize tepki göstererek A.E.A.'ya tekme ve tokatlar attı. Kadın yolcular tacizciyi tekme tokat döverek otobüsten indirirken, polis çağırıldı. Polisin gözaltına aldığı A.E.A. adliyeye sevk edildi. A.E.A. çıkarıldığı tutuklanarak cezaevine konuldu. Otobüsün güvenlik kameraları ise yaşananları kaydetti.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

CAHAPELi:

erkeklerin özgürlügünü kisitlamak ayiptir yahu.

25
14
yanıtYanıtla
hahaha:

bu kadınları anlamıyorum onsuz duramıyolar buluncada dövüyolar:)

4
23
yanıtYanıtla
seba:

Ben erkeklerle bayanlarin ayri seyahat etmelerinden yanayim. gecenlerde otobuse bindim yanimda da kucuk yegenim vardi bir cok erkek vardi onlar oturuyorlardi ben ayakta tutunarak yoculuk yapiyordum ancak onlara sert bir bakis bakinca bana kalkip yer verdiler. bayanlardan hamile var , bir cok bayan bundan sikayetci yetkililerden bir cozum bekliyoruz''. bayanlarin sesi rumuzlunun'' dedigi gibide ayri bir metro da olabilir yada otobus saygilar.

17
9
yanıtYanıtla
Aygiz:

japonyada pembe tren diye birsey var mesela. . sirf kadinlar icin. Aynisini türkiyede yapsalar, yetisin komsulaaar seriat geliyor, laiklik elden gidiyor diye kiyameti koparirlar. .

yanıt10
yanıt8
realist:

Kadın dediğin kadına oy vermeli erkek egemen siyaset anlayışına ve AKPye dur demek için kadınlar Meral Akşenere oy vermeli.

14
10
yanıtYanıtla
hande:

AKPye oy verdiğime bin pişmanım bundan sonra oyumu Meral Akşenere verecem bu ülkeyi artık erkek egemen siyaset anlayışı yönetmemeli kadın dediğin kadına oy vermeli

9
13
yanıtYanıtla
sait:

TURKIYE LAIKDIR VEDE LAIK KALACAKTIR BASKA SECENEK YOK BEGENMIYORSAN SIRTINIZI DAYADIGINIZ PIS ARAPLARA GIDIN

6
15
yanıtYanıtla
Hakan:

kadinlar otursun erkekler ayakta seyahat etsin. . oyle kural getirin. . hic yer kalmazsa o zaman ayakta kadinlar durabilir ama aksi halde kadinlara genc yasli farketmez erkekler yer vermek zorunda olsun. . ayrica artik buyuk sehirlere goc yasaklansin . . dogudan karadenizden her yerden insanlar buyuk sehirlere gocuyor . . istanbulu izmir li bursali olmayanlar gidin lan kendi sehirlerinize. . . dogru duzgunde yasadiklari yok hepsi surunuyor. . diger sehirleri istanbul izmir den daha modern yapmak sart

6
14
yanıtYanıtla
halil:

Dogru soyluyorsun bir cozum sart. bence koyleri kalkindirip guzel evler yapilirsa is imkani saglanirsa kimse sehire gelmek istemez. sehirler bosalir.

yanıt5
yanıt0
Serkan:

Kesinlikle asiri goc ahlak yozlasmasina sebep oluyor. . bu insanlarin homojen bir sekilde Turkiye ye dagilmasi gerekir uc bes sehire dolusmus herkes dedigin gibi. . yeni koyler kurulmali avrupadaki gibi sirin ve otantik alt yapisi 4 4luk; koyler . . bu kadar kalabalik olmazsa heryerde huzur olur. . tarim tesvik edilsin koy hayati ozendirilmeli. . adam koyden geliyor tarlada traktor kullanir gibi araba kullaniyor her turlu yabaniligi sergiliyor olmaz oyle, . .

yanıt4
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title