Haberler

"Kocaeli'ndeki Çocuklar Çok Şanslı"

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu'nun konuk olduğu Habertürk'teki Söz Sende programının sunucusu Balçiçek İlter, Kocaeli'ndeki çocukların çok şanslı olduğunu söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Habertürk'te yayınlanan Söz Sende programında Balçiçek İlter'in konuğu oldu. Büyükşehir'in her yıl çocuklara dağıttığı tablet bilgisayarları dikkatle inceleyen deneyimli gazeteci İlter, ''Kocaeli'ndeki çocuklar çok şanslı'' dedi.

HABERTÜRK'TE CANLI YAYIN

Başkan Karaosmanoğlu, Habertük kanalında canlı olarak yayınlanan ve Balçiçek İlter'in hazırlayıp sunduğu Söz Sende programına katıldı. 2004 yerel seçimleri öncesinde belediye başkanlarını programında ağırlayan İlter, Başkan Karaosmanoğlu'na da Kocaeli'nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları sordu.

KOCAELİ'NDEKİ DEĞİŞİMİ ANLATTI

Öncelikle Kocaeli'nin tüm il sınırlarının Büyükşehir olmasıyla kentte yaşanan gelişim ve değişimi anlatan Başkan Karaosmanoğlu, eğitim, sağlık, alt yapı, sosyal projeler, kentsel dönüşüm ve spor alanlarındaki yatırımları aktardı. İşini çok severek yaptığını, çünkü Kocaeli halkını çok sevdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu sevgimizi de halkımıza hizmet ederek gösteriyoruz'' ifadesini kullandı.

YEŞİLİN VE MAVİNİN ŞEHRİ

Programın sunucusu İlter, bir zamanlar kokudan yanına yaklaşılamayan İzmit Körfezi'nde bugün Mavi Bayraklı plajın ve çok sayıda halk plajının bulunmasının önemine dikkat çekti. Çevre konusunda çok önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye'nin en gri ve siyah kenti olan Kocaeli'nin bugün yeşilin ve mavinin şehri olduğunu vurguladı.

BİLGİSAYAR DAĞITIMINA KATILACAK

Büyükşehir'in her yıl 6. sınıf öğrencilerine dağıttığı tablet bilgisayarları da dikkatle inceleyen İlter, Kocaeli'ndeki çocukların çok şanslı olduğunu ifade etti. İlter, Büyükşehir'in düzenleyeceği bilgisayar dağıtım törenine de katılarak, çocukların bu heyecanını yakından görmek istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Balçiçek Pamir Habertürk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title