Haberler

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Sevgisi

İstiklal Marşı'nın kabulünün 92'nci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Kocaeli'nde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 'İstiklale adanan bir ömür Mehmet Akif Ersoy' adlı tiyatro oyunu, büyük beğeni topladı.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 92'nci yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Kocaeli'nde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 'İstiklale adanan bir ömür Mehmet Akif Ersoy' adlı tiyatro oyunu, büyük beğeni topladı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliğine Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ile vatandaşlar katıldı. Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve kişiliği ile günümüze ulaştığını söyleyen Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Mehmet Akif Ersoy edebiyatçı, şair, gazeteci, veteriner hekim kimliği ile hayatı ve kişiliği ile çağını aşarak günümüze ulaşmıştır. Ulusal bağlılığımızı güçlendiren marşımızın dizeleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının en önemli göstergelerinden biridir dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'İstiklale adanan bir ömür Mehmet Akif Ersoy' adlı tiyatro oyunu izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Yoğun ilgi nedeniyle birçok kişi, oyunu ayakta izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Süleyman Demirel Ali Sözen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title