Haberler

Kocaeli Kitap Fuarı Yazarlar Geçidi

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Fuarı, birbirinden seçkin yazarı okurlarıyla buluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kocaeli Kitap Fuarı'nda adeta yazarlar geçidi yaşanıyor. Fuarın ilk günü birçok yayınevinin imza günü programları yapılırken seçkin yazarlar da söyleşileriyle okurlarının karşısına çıktı. Fuar ilk gün ziyaretçi akınına uğradı.

ÜÇ AYRI SALONDA

Uluslararası Fuar Merkezi'nde 25 Mayıs Pazar gününe kadar her gün 10.30 ile 21.00 saatleri arasında açık kalacak olan fuarda üç ayrı salonda yazar söyleşileri gerçekleştiriliyor. Yayınevleri de kitaplarını bastıkları yazarları imza günü düzenleyerek okurlarıyla buluşturuyor. Fuarın ilk günü "Akıllı Şehirlerde Ulaşım ve Otopark Yönetimi" konulu söyleşisiyle İspark eski Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, Avrupa Medyasının Emperyal Yaklaşımı; Türkiye ve Mısır Örneği" konulu söyleşisiyle Veysel Başar ve Av. Mustafa Demiral, Emine Şeyma Usta, Serhat Yabancı, İlahiyatçı yazar Prof. Dr. İbrahim Sarmış, "İki Cihan Güneşi Peygamberimiz" konulu söyleşisiyle Mehmet Ali Kaya, Cemil Tokpınar, Hasan Köse, İhsan Eliaçık, Çiğdem Zülfikar okurlarıyla buluştu.

İMZA GÜNLERİ

Fuarda stant açan yayınevleri de imza günü programları düzenledi. İlk gün imza gününde okurlarıyla buluşan yazarlar şöyle; Roni War, Aydın Şimşek, Güneş Demirkürek Yıldırım, Mehmet Ali Kaya, Selçuk Alkan, Adet Özbay, Serhan Oktay, Alptekin Cevherli, Özge Doğar, Engin Ülgen, Bülent Sapankaya, Faruk Bulut, Erkan İşeri, Abdurrahman Altundağ, Abdullah Suat Demirtaş, Filiz Çelik Doğru, Seval Arslan, İsmail Mutlu Bilal Sami Gökdemir, Emel Alphan, D. Ali Gültekin, Semih Bulgur, Elzem Aksu, Suat Özdemir, Bilal Özbay, İsmail Özbay, İsmail Oğuz, Oğuzhan Cengiz, Bilge Cengiz, Ali Kuzu, Yavuz Ulugün, Hüseyin Erol, Ayfer Önaysan, Engin Damcı, Mine Köker, Erol Mürtecimler, Hasan Karahisar, Faruk Reca, Muhammet Tunca, Serhat Yabancı İmza, Cemil Tokpınar, İhsan Atasoy, Kübra Doğru, Fatih Elhan, Fehire Belen, Mina Kozan, Hasan Köse, İhsan Eliaçık, Enver Ercan, Ali Günvar, Emre Şahinler, Halit Bülbül, Murat Çavga.

ENGELLİ YAZAR EYİ KİTAPLARINI İMZALADI

İmza günü etkinlikleri kapsamında engelli yazar Fatma Eyi de kitaplarını okurları için imzaladı. Erguvan Yayınevi'nin düzenlediği imza gününde okurlarıyla buluşan Eyi, "Yüreğimle Koşuyorum" isimli kitabıyla okurlarının karşısına çıktı.

KİTAP SESLENDİRME ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi'nin Kitap Fuarı proje ortağı olan Kocaeli Üniversite de destek verdi. Güzel Sanatlar Fakültesi açtığı stant önünde resim sergisi düzenledi. KOÜ Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı da Merkez Kütüphanesi Görme Engelliler Bölümü kullanıcıları için kitap seslendirme çalışması gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Seval Arslanundefined:

6. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında; aydınlanmanın ışığı kitaplar ve yazar/şairlerine kapılarını açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ve Haber kaynağınızın emekçi dostlarına teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title