Haberler

Kocaeli - Kassel Kardeşliğinin 15. Yılı

Güncelleme:

Kocaeli ve Kassel'in kardeş şehir olmalarının 15. yılı Almanya'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kocaeli ile Almanya'nın Hessen Eyaleti Kassel kenti arasında 19 Ağustos 1999 depreminin ardından yapılan kardeş şehir anlaşması 15 yılın ardından dostluğa dönüştü. Almanya'da yapılan 15. yıl etkinlikleri için Kassel Belediyesi'nin daveti üzerine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Veysel Özkaraslan, Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer, Halkla İlişkiler Müdürü Emel Alp, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarından müzisyenleri ve Kassel Şehri Çocuk Yuvası'ndan öğrenciler ve öğretmenlerinden oluşan heyet Almanya'ya gitti.

15 YILLIK DOSTLUK

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin ardından Kassel Belediyesi, 2000 yılında İzmit'e yardım için bir çalışma başlattı. Depremden etkilenen bölgeye itfaiye ve temizlik araçları gönderdi. Bu çalışmalar içinde aktif olarak yer alan insanların katkısı ve bağışlarıyla barınma merkezleri ve Yahya Kaptan'd

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Hessen Kassel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title