Haberler

Kocaeli Kabristana Baz İstasyonu Yapılmasına Tepki

Kabristana baz istasyonu yapılmasına tepkiİzmit'te, Tepeköy Mahallesi'nde kabristan içerisine bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kabristana baz istasyonu yapılmasına tepki

İzmit'te, Tepeköy Mahallesi'nde kabristan içerisine bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Tepeköy Mahallesi bulunan Tepeköy Kabristanlığı içerisine bir GSM firmasına ait baz istasyonu yapılması mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Baz istasyonunun yapıldığı alanda toplanan vatandaşlar baz istasyonu yapılmasıyla ilgili kendilerinin bilgilendirilmediği gerekçesiyle mahalle muhtarı Celalettin İçöz'ü protesto etti. Vatandaşları güçlükle sakinleştiren mahalle muhtarı Celalettin İçöz, Vatandaşlarımız uygun bulmuyorsa o zaman baz istasyonunu kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızla birlikte karar aldık. Kendilerinden imza toplayıp yetkili mercilere gidip baz istasyonunu istemediğimiz ileteceğiz. En kısa sürede de bu sorunu çözeceğiz dedi.

Baz istasyonun yapıldığı yerin karşısında yerleşim birimi olduğunu söyleyen 76 yaşındaki Muhsin Kale, Mezarlığın karşısında evlerimiz var. Biz baz istasyonunu evimizin karşısında istemiyoruz. Buradan kaldırılsın. diye konuştu.

Mahalle sakinlerine sorulmadan baz istasyonu yapıldığını söyleyen Hatice Alp ise, Burada yaşayan insanlar olarak baz istasyonu istemiyoruz. Buradan kaldırılsın. Biz yakınımızda bulunan baz istasyonu ile birlikte yaşamak zorunda değiliz. Buradan alınıp başka bir yerde kurulsun dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tepeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title