Haberler

Kocaeli İtfaiyesi Meydan Okudu

Güncelleme:

ALS dikkat çekmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi erleri de kendilerini itfaiye hortumu ile ıslattı. Amsterdam, Ankara ve Ordu'ya meydan okudu.

Sinir sistemi hastalığı 'Amyotrofik Lateral Skleroz'a (ALS) dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Türkiye'de de gerçekleştirilen buzlu su dökme kampanyasında geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevli itfaiye erlerinin meydan okuduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi erleri de kendilerini itfaiye hortumu ile ıslattı. Kocaelili itfaiyeciler ayrıca Amsterdam, Ankara ve Ordu ifaiyelerine meydan okudu.

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşan, sinir sistemi hastalığı ALS'ye dikkat çekmek için başlatılan buzlu su dökme kampanyasına destek giderek büyüyor. Hastalık ile ilgili farkındalık yaratmak için başlatılan bu kampanyaya kısa süre önce Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevli itfaiye erleri de katıldı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne meydan okudu.

AMSTERDAM, ANKARA VE ORDU'YA MEYDAN OKUMA

Yurt içi ve dışında birçok itfaiye teşkilatının eğitim üssü de olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi meydan okumayı gördü. İtfaiye binası önünde toplanan itfaiyecilerin üzerine yangın söndürme aracıdan su püskürtüldü. Kocaeli itfaiyesi erleri ayrıca Amsterdam, Ankara ve Ordu itfaiyelerine meydan okudu. İtfaiye ekibi, meydan okumadan sonra kıyafetlerini değiştirerek görevlerine devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amsterdam Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title