Haberler

Kocaeli İskeleler Doldu, D-100 Kilitlendi

Saatler ilerledikçe TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu iyice artarken, Eskisisar'daki İDO'nun 18 feribot çalıştırdığı iskele meydana saat 17.00 itibarıyla tamamen doldu.

Saatler ilerledikçe TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu iyice artarken, Eskisisar'daki İDO'nun 18 feribot çalıştırdığı iskele meydana saat 17.00 itibarıyla tamamen doldu. Araç kuyrukları gişelerin dışına taşmaya başladı.

TEM Otoyolu'nda saat 17.00 itibarıyla yoğunluğa rağmen trafik normal akışını sürdürürken, D-100 Karayolu'nun Gebze-İzmit arasında alışılmışın dışında bir yoğunluk başladı. D-100'ün Dilovası geçişinde şu saatlerde trafik adım adım ilerliyor. Zaman zaman duran trafikte sürücüler zor anlar yaşıyor. Sürücülerin TEM yerine neden D-100'ü tercih etmelerinin nedeni anlaşılamadı.

Bu arada Trafik yetkilileri, İzmit'ten transit geçecek olan araç sürücülerinin TEM'i kullanmaları ve İzmit'in içine girmemelerini öneriyor. D-100'ün İzmit geçişinde Kandıra Sapağı'nda üstgeçiş inşaatı var. Burada yol daralıyor ve trafik alternatif yollara veriliyor. Şu saatlerde D-100'ün İzmit kent içi geçişinde trafik oldukça zorlanıyor. Yalova istikametine gidecek sürücülerin de yine İzmit'in içine girmemeleri, TEM'in Doğu turnikelerinden çıkış yaparak direk Gölcük yoluna geçmeleri öneriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title