Haberler

Kocaeli Havalandırmada Mahsur Kalan Yavru Kediyi İtfaiye Kurtardı

Havalandırmada mahsur kalan yavru kediyi itfaiye kurtardıİZMİT'te, spor salonunun havalandırmasına giren yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Havalandırmada mahsur kalan yavru kediyi itfaiye kurtardı

İZMİT'te, spor salonunun havalandırmasına giren yavru kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Aç olan yavru kediye süt verilerek karnı doyuruldu.

Cedit Mahallesi Bostanlar Caddesi'nde bulunan bir spor salonunun havalandırmasından gelen kedi sesini duyanlar itfaiyeden yardım istediler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi havalandırma borularını kontrol ederek kedinin bulunduğu yeri tespit etti. Kedinin havalandırmanın en alt kısmında olduğu belirlenerek havalandırmanın kaplaması kırıldı. Hayvan yakalama aparatı ile kedi bulunduğu yerden çıkarıldı. Herhangi bir yarası olmayan kediye aç olması nedeniyle süt verilerek karnı doyuruldu.

Spor salonunun sahibi Kenan Seyrek, "Kendi imkanlarımızla çıkarmaya çalıştık. İtfaiyeyi çağırdık, başarılı bir çalışma ile yavru kedimizi kurtardı. Duvarımızın yıkılmasını aldırış etmedik, önemli olan bir canın kurtarılması" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title