Haberler

Kocaeli - Gülşah, Cumhurbaşkanını Görmek Için Gün Sayıyor

Gülşah, Cumhurbaşkanını görmek için gün sayıyorKOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde yaşayan doğuştan serebral palsi hastası olan 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karakalem resmini sosyal medya hesabından paylaştı.

Gülşah, Cumhurbaşkanını görmek için gün sayıyor

KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde yaşayan doğuştan serebral palsi hastası olan 22 yaşındaki Gülşah Yağmur Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karakalem resmini sosyal medya hesabından paylaştı. Genç kız kendisini telefonla arayarak teşekkür edip külliyeye davet eden Cumhurbaşkanı ile görüşmek için gün sayıyor.

Derince'de oturan Gülşah Yağmur Yazıcı çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karakalem resmini çizdi. Gülşah Yağmur Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da etiketleyip "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum" yazarak resmi sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştı. Gülşah Yağmur Yazıcı'nın resmi sosyal medyada bir anda beğeni ve paylaşım rekoru kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise sosyal medya hesabından, "Çok teşekkür ederim sevgili Gülşah. Senin gibi güzel yürekli kızımı bir gün inşallah külliyede misafir etmek isterim" yazarak cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gece Gülşah Yağmur Yazıcı'yı telefonla arayarak da teşekkür etti. Gülşah Yağmur Yazıcı sevincinden yerinde duramazken, yüz yüze görüşme sözü aldı.

Sebahat Yazıcı kızının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevindiğini belirterek, "Gülşah açıktan lise okudu ve 2.5 senede bitirdi okulu. Resim yapmayı çok seviyor. Kitap okumayı sever. Gülşah'ın, Cumhurbaşkanımızın resmini yaptığını gördüm. Daha sonra da sosyal medya hesabından paylaştı. Gülşah böyle bir şey yaptığı için Cumhurbaşkanımız telefonla aradı. Hem Gülşah, hem de biz çok mutlu olduk. Kızımız inanılmaz bir şekilde sevindi. Konuştuk, bizimle ilgilendi" dedi.

Yaklaşık 6 yıldır siroz hastası olan ve tedavi gördüğü için çalışamayan Şenol Yazıcı ise, "Gülşah doğuştan hastalandı. 5 yaşına kadar yerlerde kımıldamadan yatıyordu. Biz kanepe kenarlarında yürüterek yürür hale geldi. Okula gitmek istedi. İlk ve orta okulu başarılı bir şekilde bitirdi. Sonra liseyi dışarıdan okudu ve liseyi de bitirdi. Şu an evde resim çiziyor. Bilgisayarda zaman geçiriyor. Kitap okumayı sever. Cumhurbaşkanımızın hayranıdır. Görüşmek istiyor. Kendi resim yapmış, yaptığı resmi gördük. Sonra internete vermiş ve bir baktık medyada her tarafta çalkalanıyor. Kızımız Necati Şaşmaz'ın da hayranıdır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şenol Yazıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title