Haberler

Kocaeli Fest'e Destek Turları

Güncelleme:

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Eylül ayında yapılması planlanan Kocaeli Fest ile ilgili görüşmeler gerçekleştirmek üzere belediye başkanlarını ziyaret etti


Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO), sanayisiyle anılan Kocaeli'nin ticaretiyle de ön plana çıkması amacıyla hayata geçirmeyi planladığı organizasyonların hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bu girişimlerin başında gelen ve 12- 27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Kocaeli Fest yolunda da önemli gelişmeler yaşanıyor.

HER İLÇEDE YAŞANMASI İÇİN

KOTO'nun koordinasyon ve resmi yazışmalar noktasında öncülük ettiği alışveriş, eğlence, kültür ve sanat odaklı etkinliğe destek veren kurumların sayısı hızla artarken, oda heyeti Kocaeli Fest coşkusunun her ilçede yaşanabilmesi için görüşmelerini sürdürüyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, yönetim kurulu üyeleri Zihni Yılmaz, Semih Barış, Hüseyin Cahit Akyol ve Murat Altun'dan oluşan heyet son olarak Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova ilçelerine konuk oldu.

4 İLÇEDE 5 AYRI GÖRÜŞME

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile görüşmeler gerçekleştiren KOTO heyeti, Kocaeli Fest'in hazırlık çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, destekleri noktasında istişarelerde bulundu. KOTO Başkanı Özdağ, ziyaretlerde yaptığı konuşmasında 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte göreve gelen belediye başkanlarına 'hayırlı olsun' dileklerini iletirken, Kocaeli Fest'in sosyal ve ticari hayata getireceği canlılığa da vurgu yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Özdağ Gebze Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title