Haberler

Kocaeli Evlerinin Altındaki Heyelan Korkutuyor

Evlerinin altındaki heyelan korkutuyor KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde yağmur yağışlarının ardından Yunus Demirci'nin evinin altında heyelan meydana geldi.

Evlerinin altındaki heyelan korkutuyor

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde yağmur yağışlarının ardından Yunus Demirci'nin evinin altında heyelan meydana geldi. Evinin yıkılmasından endişe duyan Yunus Demirci belediyenin önlem almasını istedi.

Kartepe Balaban Mahallesi'nde Yunus Demirci'ye ait 2 katlı evin bulunduğu tepenin altında toprak kayması yaşandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü yağmur yağışının ardından yaşanan toprak kayması yaklaşık 20 metrelik alanda etkili olurken, 3 ağaç devrildi. Evinin yıkılacak olmasından endişe duyan Yunus Demirci, Kartepe Belediyesi'ne durumu bildirdi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri ekipleri bölgeye gelerek incelemede bulunduktan sonra gitti. Evlerinde korku içerisinde yaşadıklarını belirten Yunus Demirci, yağmur yağışlarında evlerinin yıkılmasından endişe duyduklarını söyledi.

Belediyenin önlem almasını isteyen Demirci, "Aşırı yağışlar nedeniyle toprak kayması oldu. Yukarıdan itibaren bir toprak kayması var. Belediyeyi aradık, fen işlerinden birkaç kişi geldi. Ancak gidiş o gidiş, bir daha ne gelen oldu ne giden. Biz korku içinde yaşıyoruz. Gelip ilgilenmelerini istiyoruz. Buraya bir an önce istinat duvarı yapılması gerekiyor. Eğer yapmazlarsa bizim hayatımız tehlikede" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balaban Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title