Haberler

Kocaeli Engelli Çocuklar Yeni Yıl İçin Hayal Ettikleri Hediyeleri Aldılar

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde özel bir okulun "Bir dilek tut gerçekleşsin" projesi kapsamında engelli çocukların yeni yıl için hayal ettikleri hediyeler alındı.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde özel bir okulun "Bir dilek tut gerçekleşsin" projesi kapsamında engelli çocukların yeni yıl için hayal ettikleri hediyeler alındı. Çocuklar yeni yıl öncesi hediye almanın mutluluğunu yaşadılar.

Kocaeli Bahçeşehir Koleji öğrencileri "Bir dilek tut gerçekleşsin" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kartepe Avni Akyol İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, 7-14 yaş arasındaki engelli çocukların eğitim gördüğü özel eğitim sınıfı öğrencilerinden yeni yıl için istedikleri hediyeleri not olarak yazıp kendilerine vermelerini istedi. Kolej öğrencileri bugün öğretmenleriyle birlikte sınıfa gelerek hediyeleri öğrencilere verdi. Yılbaşı için istedikleri oyuncak ve kıyafet gibi hediyeleri alan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

İstediği kazak ve takının hediye verilmesinin mutluluğunu yaşayan Havvanur Sarıbağ, "Okulumuza gelip yılbaşında istediklerimizi not kağıdına yazmamızı istediler. Yazdığımız bütün hediyeler geldi. Ben kazak ve takı istemiştim. Çok mutlu oldum" dedi.

Kocaeli Bahçeşehir Koleji Müdürü Mahmut Kalcı, "Öğrencilerimiz projeleri kapsamında özel sınıf öğrencilerine yılbaşı hediyeleri verdi. Öğrencilerimiz ve hediye alan öğrenciler çok mutlu oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avni Akyol Bahçeşehir Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title